• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)

Je li neko prepoznao likove iz D&D crtaća?

Ja sam to nekad gledao na nemačkim kanalima, ništa nisam razumeo ali sam bio gladan crtaća pa sam redovno pratio.

Odlichan film, veoma zabavan. Glumci su odradili odlichan posao, svi! Gledam Hju Granta i ne kapiram da je to on, vidim da mi je poznat, samo ne mogu da skapiram ko je, a onda na kraju filma video koliki sam slepac.

Svidja mi se pricha, nije nishta specijalno, ali ima definitivno D&D shmek. Osetjao sam se kao da gledam neku Wizards of the Coast official kampanju. Svideli su mi se oni kadrovi kada se pokazuju razni krajolici, bujna priroda, naselja itd. Vizuelno je lep film, a CGI momenti mi nisu smetali, naprotiv, mislim da su veoma dobro odradjeni (bucko mi se dopao, bash je kul).
Takodje nisam imao pojma da tje radnja biti smeshtena u Forgotten Realms setting. Kul je shto je tako, a takodje je kul shto nisu preterano smarali sa nabacivanjem raznih zvuchnih imena, vetj samo po neko. Odlichno je balansirano da ne bude samo puko nabrajanje geografskih pojmova i imena chisto radi nerd creda.

Borbe su bile kul takodje. Uglavnom nisam ljubitelj scena kada vishe likova napada jednog pa sve nekako zbrzano deluje, ali mislim da je u ovom filmu odlichno odradjeno, pogotovo borba na kraju filma - tu sam bash uzhivao. Takodje sam se par puta na glas nasmejao, shto me je poprilichno iznenadilo, ni malo nisam to ochekivao od ovakvog filma. Nema previshe humora, ne izaziva transfer blama, ne znam ko je bio zaduzhen za to, ali svaka chast!

Sve u svemu, nije mi smetalo ni malo shto film traje 2 sata, naprotiv. Davno sam gledao neki slichan film, pa bash i nemam s chime da poredim, ali tu je nesretni Hobit. Honor Among Thieves se ne mozhe porediti sa tim djubretom. Honor Among Thieves tju definitivno uvaliti sestritju da gleda kada bude malo stariji.

9.5/10 od mene :3
E da, thiefling cura je slatka. Deluje kao materijal za @grunt

Meni je tek sad došao na red, tj naleteo sam više nego što sam planirao da ga gledam, utisci jako slični giletovim, odličan scenario i dijalozi,vrhunski balans humora, fatso zmaj me oduševio. Najslicniji film sa kojim bi ga uporedio po atmosferi je prvi GotG, isto tako me je naslepo pozitivno iznenadio

Back
Top Bottom