• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Dragon's Dogma II

Poceo sam juce da igram za sada sam zadovoljan, osim perfomansama u glavnom gradu, tu nazalost nema pomoci cim se kroci u glavni grad fps se bukv prepolovi i pojavi se stutter, dok open world deo sljaka potpuno normalano makar kod mene. Sto se same igre tice mega je zabavna kao i kec tako da ko je voleo prvi deo ovo ne sme da propusti.

[PlayStation®5 / Xbox Series X|S / Steam]
  • Increasing the maximum number of items that can be put in the storage from 1000 to 3000.
  • Fixing issues in which "Bandit Eyepatch" and "Lordly Eyepatch" were not available.
  • Fixing issue with progression in the Guardian Gigantus quest becoming impossible after playing the cinematic.
  • Fixing issues with Pawns' cosmetics appearing different in other players' worlds.
  • Fixing some additional issues where the Main Pawn speaks support Pawn’s dialogue.
  • Miscellaneous bug fixes.
[Steam]
  • Adding DLSS FRAME GENERATION to "Graphics" in Options.
  • Fixing issues where sometimes terrain wasn't displayed when using some graphics boards.

Konacno stabilnih 60fps, uz cenu koja je iskljucen RT i 720p render rezolucija na Pro konzoli :D
Ako imate dobar VRR TV onda moze da prodje i Balanced mode koji je 1080p. Al u svim modovima ima ghostinga kada je AO prisutan. Plus trava i ostalo ima flicker, kao i u drugim losim PSSR implementacijama igra izgleda gore od FSR2 u nekim momentima, sto je greota. Al dobro ima vremena, za tamo godinu dana posle jos jedne serije patch-eva mozda bude sve cakum pakum :D

Back
Top Bottom