• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Doctor Who [2005-]

Moje oduševljenje serijom je počelo da slabi malo jače u 10. sezoni.
Capaldi je super i dalje ali kreću baš da uvode preteran SJW bez ikakve poente i veze sa pričom, jedva sam izdržao neke momente da ne ugasim.
Ako ništa, finale je stvarno kvalitetno i barem je on ispraćem kako dolikuje.

Mislio sam da to tek kreće od sledeće sezone. U svakom slučaju, iz poštovanja prema dosadašnjem kvalitetu serije probaću da endurujem i dalje ali ne znam da li ću uspeti.

Ok, u 11 i 12 sezoni kreće totalni raspad i pišanje po svemu prethodno izgrađenom, ne samo u modernoj inkarnaciji već seriji kao celini.

Debilni i neinspirativni scenariji plus jedno od najglupljih i najsirovijih guranja agende koje sam ikada video.... I to je cela poenta svega u poslednje dve sezone. Ne znam odakle mi snaga da izdržim do kraja.

Ja cekam promenu
And here it is! Bilo je samo pitanje vremena da li ce vratiti nazad Moffata ili RTD-a kao showrunnera.

fc0ee3a67d6ced4f8be52d792855a74f.gif

Dve velike vesti o buducnosti Dr. Who-a pod vodjstvom RTD-a

14. Doktor ce biti Ncuti Gatwa

A David Tennant i Catherine Tate se vracaju sledece godine za 60th Anniversary special!

Jodie se regenerisala u Tennanta sad pre par dana u Power of the Doctor specijalu.

Tennant ce biti 14. doktor, tri 60th anniversary epizode SLEDEĆEG NOVEMBRA [nacekacemo se :( ]

Pa posle toga Gatwa posle toga krece sa redovno kao 15. doktor.

Disney+ ce postati internacionalni distributer za Doctor Who kada RTD postane showrunner.

Ovaj veliki business deal je takodje doneo do jos jedne znacajne promene. Show ce utrostruciti svoj budzet! Who epizode su do sada kostale do 3 miliona funti, a ubuduce ce epizoda kostati do 10 miliona funti. RTD takodje planira drasticu ekspanziju sporednog content-a, hoce vise spinoffova, da od Who-a napravi dugorocni fantasy IP koji moze podrzati raznorazne serije [kao MCU i Star Wars].

Evo prvog trejlera za 60th anniversary!

Sad je samo smor sto moramo cekati jos maltene godinu dana. Prikazace te 3 epizode u novembru sledece godine.

Kakvo je stanje sa Disney(+)-om?
Kako ce ovaj haos (sto su sami sebi napravili) uticati na Dr Who?

Kapiram da je produkcija 100% BBC-ijeva, ali da su u zamenu za finansiranje, dobili ekskluzivna prava van UK? Da li je bilo nekog infoa na koliko vremena/sezona je potpisan ugovor?

Disney + rekao bi da raste sa brojem subscripcija, problem je sto imaju i jak marketing i bas dele subove uz razne stvari (koliko sam ispratio). Tako da ne znam koliko je realna slika + koliko su zadovoljni $ cifrom?

Ceo ovaj model koliko mi je bio super kad se pojavio Netflix (i bio jedini), toliko mi je sada... Ne vidim vise razliku izmedju produkcije za odredjen TV kanal, do produkcije za streaming service.

Ako se dobro secam, ugovor je bio za svetsku distribuciju Who-a. A nije bilo reci koliko dugo ce da traje, koliko para je u opticaju. RDT-a je jedino bio spominjao da ce budzet za epizode porasti i da ce biti spinoff-ova.

Jedini rumorovani spinoff za sada je
vezan za Sea Devils rasu, preprodukcija se uveliko sprema i ciljaju da snimaju na prolece. Format ce biti miniserija, valjda 5 epizoda.

DrWho se vratio nazad u proslost sa freneticnim stilom RDT-a, Tennant i Catherine Tate su isti kao sto su nekad bili. :D OK epizoda, veoma primetan povecan budzet, i standardno handwavy resenje problema Donnine amnezije. Novi set za Tardis je super.

Back
Top Bottom