• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Dispatch

grunt

Celeb Connoisseur
Reaction score
3,065
wxG9ogb.jpeg

Dispatch is an episodic adventure game developed and published by AdHoc Studio. The game consists of eight episodes that were released on PlayStation 5 and Windows throughout October and November 2025, followed by ports on Nintendo Switch and Nintendo Switch 2 on January 28, 2026.

Kakva luda voznja, u jednom sedenju sam odgledao pardon odigrao ovu fantasticnu seriju, pardon igru :D

U pitanju je interaktivni film sa stvarno minimalnim gameplay elementima koji jos i nisu dobri lol Iskreno gameplay sekcija je 3/10 maksimalno.

Ali sve ostalo je 11 od 10. Likovi, dijalozi, prica, animacije sve te drzi zalepljenim za ekran od pocetka do kraja. Apsolutna preporuka ako volite kvalitetno napisanu narativnu "igru".
Aaron Paul je odlican kao glavni lik, i ostatak ekipe je super sem par izuzetaka koji ne kontam kako su dobili mesto ovde (alana i jebeni moist critical lul sva sreca pa sam ga izbacio odmah).

Ovo je prva igra ovog studija i odlican posao su odradili, vidim rade na Wolf among us 2, nemam sumnje da ce biti super.

Hteo sam bukvalno odmah da odradim drugi prelazak da vidim do cega bi dovele alternativne odluke, ali i ova igra kao i skoro sve ostale iz ovog zanra (looking at you massive games) su jebeno retardirane i ne daju ti da prekidas animacije, znaci koji kurac jbt... Kada prelazim drugi put samo nove stvari hocu da vidim, pravac youtube jbg.

Overall 9.5/10 od mene.

PS
Nadam se da ce biti neki nastavak, ili neka prava rpg igra sa ovim likovima ne bi se bunio :)

Last edited:
Back
Top Bottom