• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 PC Detroit: Become Human

Jel neko igrao ovo na kompu? Igra mi konstantno crashuje, ne mogu da spojim 15minuta igranja bez prekida. Izbrisao sam shadercache folder, opet isto...bilo bi shit da sad moram da instaliram neki stari nvidia driver samo zbog ove igre sto sam isto procitao.

Ja je igram.
Sto si brisao shader cache folder?
Stari nvidia drajver ti sigurno nece pomoci, jer meni bez problema radi na novom.
Na prvom startovanju igre se ostavi pola sata komp da se kompaliraju svi shaderi.
Inace, ja sam na starom procu imao problema da mi se igra zamrzne na cak 5 sekundi i onda nastavi normalno, dok sad sa novim procom nemam tih problema, tako da ili ti je slab proc, ili si nesto sjebo sa tim folderima, probaj i da stavis sve na minimum i vidi dal pomaze, ali generalno treba jak proc.

Zavrsih igru konacno, mislim da mi je bar godinu dana stajala na ssd-u, sve igrao pomalo i pravio duge pauze kad je uopste nisam igrao mesecima, drago mi je sto sam je konacno zavrsio, jer smucila mi se.

Jeste da obozavam Fahrenheit i generalno David Cage igre zbog odredjenih stvari, isto tako ih mrzim zbog odredjenih stvari, a nekako od Fahrenheita, sve to ide nizbrdo, bilo su mi sve gore i gore igre, em zato sto nije uopste napredovao u bilo kakvom smislu, em sto su stvari koje mrzim bile sve izrazenije, a i dosadile su.

Osim Fahrenheita, svidjao mi se jos Beyond Two Souls, ali Heavy Rain i sad Detroit, ufff ubi covek sa patetikom, teskobom, tovari li covek tovari, ovo po mucnini moze da se poredi sa filmom Paklena Pomorandza, a i sa Heavy Rain-om.

Dalje, sto se tice mana, gameplay koji je bio zastareo jos u Fahrenheitu i ovde je prisutan, previse jednostavan bez imalo slobode, jednolican i dosadan

Glupe QTE sekvence, ovo je nesto sto najvise mrzim u igrama

Roboti koji imaju osecanja? ne pije vodu, nikako ne pije vodu, glupi i naivni elementi u prici

Ne drzi duze od sat, dva, uvek sam se terao da je pokrenem

Mozda i najveca mana igre, svaki cas moras da donosis neke veoma bitne odluke, a igra ti da samo par sekundi da ih odaberes, a ja za to vreme ne stignem ni da ih procitam, a kamoli da ih desifrujem, jer je svaki izbor skracen na jednu rec koja je kao opisuje, a opisuje je uzasno, tako da mogu reci da sam 100 puta izabrao nesto sto sam mislio da je nesto, a nije to nesto, vec je najcesce to nesto totalno suprotno od onoga sto sam mislio da biram i sve njegove igre pate od toga i to UZASNO IRITIRA! i mrzim kad me igra pozuruje, a ova te pozuruje od pocetka do kraja

Od prednosti, grafika je jebano fenomenalna, kida, znaci kida (mozda i najbolja u igrama ikad, ja nisam video bolju), kao i gluma, glumci su fenomenalni, bolji nego u 95% filmova danas, znaci bukvalno za oskara.

Sama igra ima ogroman potencijal, ali nije iskoriscen

Igra poseduje neke fenomenalne i upecatljive scene

Force Feedback je fenomenalno implementiran, toliko dobro da sam pomislio da je haptic feedback, tipa predaju mi kreditnu karticu na dlan i ti to tako suptilno osetis

Tesko je oceniti ovakvu igru, puno velikih prednosti i mana, nek bude 7/10, ali je ne preporucujem.

Mogu se potpuno sloziti sa @VoivodBG

Last edited:
Back
Top Bottom