Zavrsih igru konacno, mislim da mi je bar godinu dana stajala na ssd-u, sve igrao pomalo i pravio duge pauze kad je uopste nisam igrao mesecima, drago mi je sto sam je konacno zavrsio, jer smucila mi se.
Jeste da obozavam Fahrenheit i generalno David Cage igre zbog odredjenih stvari, isto tako ih mrzim zbog odredjenih stvari, a nekako od Fahrenheita, sve to ide nizbrdo, bilo su mi sve gore i gore igre, em zato sto nije uopste napredovao u bilo kakvom smislu, em sto su stvari koje mrzim bile sve izrazenije, a i dosadile su.
Osim Fahrenheita, svidjao mi se jos Beyond Two Souls, ali Heavy Rain i sad Detroit, ufff ubi covek sa patetikom, teskobom, tovari li covek tovari, ovo po mucnini moze da se poredi sa filmom Paklena Pomorandza, a i sa Heavy Rain-om.
Dalje, sto se tice mana, gameplay koji je bio zastareo jos u Fahrenheitu i ovde je prisutan, previse jednostavan bez imalo slobode, jednolican i dosadan
Glupe QTE sekvence, ovo je nesto sto najvise mrzim u igrama
Roboti koji imaju osecanja? ne pije vodu, nikako ne pije vodu, glupi i naivni elementi u prici
Ne drzi duze od sat, dva, uvek sam se terao da je pokrenem
Mozda i najveca mana igre, svaki cas moras da donosis neke veoma bitne odluke, a igra ti da samo par sekundi da ih odaberes, a ja za to vreme ne stignem ni da ih procitam, a kamoli da ih desifrujem, jer je svaki izbor skracen na jednu rec koja je kao opisuje, a opisuje je uzasno, tako da mogu reci da sam 100 puta izabrao nesto sto sam mislio da je nesto, a nije to nesto, vec je najcesce to nesto totalno suprotno od onoga sto sam mislio da biram i sve njegove igre pate od toga i to UZASNO IRITIRA! i mrzim kad me igra pozuruje, a ova te pozuruje od pocetka do kraja
Od prednosti, grafika je jebano fenomenalna, kida, znaci kida (mozda i najbolja u igrama ikad, ja nisam video bolju), kao i gluma, glumci su fenomenalni, bolji nego u 95% filmova danas, znaci bukvalno za oskara.
Sama igra ima ogroman potencijal, ali nije iskoriscen
Igra poseduje neke fenomenalne i upecatljive scene
Force Feedback je fenomenalno implementiran, toliko dobro da sam pomislio da je haptic feedback, tipa predaju mi kreditnu karticu na dlan i ti to tako suptilno osetis
Tesko je oceniti ovakvu igru, puno velikih prednosti i mana, nek bude 7/10, ali je ne preporucujem.
Mogu se potpuno sloziti sa
@VoivodBG