• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Death's Door

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,260
maxresdefault.jpg

Developer : Acid Nerve
Publisher : Devolver Digital
Genre : Action Adventure (Zelda like)
Price : 19.99$

Reaping souls of the dead and punching a clock might get monotonous but it's honest work for a Crow. The job gets lively when your assigned soul is stolen and you must track down a desperate thief to a realm untouched by death - where creatures grow far past their expiry.

• Talon Sharp Combat: Utilize melee weapons, arrows and magic to overcome a fantastic array of beasts and demigods. Mistakes are punished and victory is rewarded. Gain an edge by customizing your character stats and mastering the abilities and upgrades you obtain.
  • A Beautifully Bleak World: Venture beyond the Doors and explore a land full of twisted inhabitants and countless secrets, bringing hope to the weird and wonderful characters you’ll meet along the way.
  • A Dark Mystery to Unravel: Track down and defeat colossal tyrants with stories and motivations of their own. Experience a somber yet darkly comedic tale, uncovering the truths behind the flow of souls, the role of the Crows and the origin of the Doors.

4630-death-s-door-screenshot-1-1617585728.jpg
apps.47324.13605204887272793.456e749a-524b-4372-bb98-1e7f5fac0947.7b837134-55c0-4b91-b459-db8d95ea03d1
deaths-door-screenshots_6145136.jpg
deaths-door-preview_12.jpg

Addovano na wishlistu dopada mi se, nikad dosta izometrije! :)

Uzecu je definitivno cim kompletiram Sekira.

Probao uvodnu regiju, kako je samo milina kontrolisati vranu, prosto klizi

probaće se ovo, samo da završim ff7re :D

Hjoooooj, prelepo izgleda. Da nisam na odmoru morao bih igrati Death's Door. Ovde na sve strane vidjam vrane, pa me samo podsetjaju na igru.

Kupio i ja za 285 dinara. Svakakvih sranja imam koja nisam probao, pa nek stoji i ovo leba ne trazi.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Regije su prilicno zamrsene i velike. Nema jasnog indikatora gde treba da se ide i gde se nalazite, vec mora malo da se luta i uci okolina. Borba je za sada jednostavna. hit x3, dodge, reflect, repeat. videcu kasnije ako bude repeticije, mozda ce i da dosadi. muzika i generalno dizajn su do jaja melanholicni i ne sluti mi da ce se igra dobro zavrsiti :D vrana je car, dok cita nesto ili kada mu se NPCjevi obracaju ima one autenticne pticije pokrete glave i treptanje, sto kaze Yuka, prelepo :D

Regije su prilicno zamrsene i velike. Nema jasnog indikatora gde treba da se ide i gde se nalazite, vec mora malo da se luta i uci okolina. Borba je za sada jednostavna. hit x3, dodge, reflect, repeat. videcu kasnije ako bude repeticije, mozda ce i da dosadi. muzika i generalno dizajn su do jaja melanholicni i ne sluti mi da ce se igra dobro zavrsiti :D vrana je car, dok cita nesto ili kada mu se NPCjevi obracaju ima one autenticne pticije pokrete glave i treptanje, sto kaze Yuka, prelepo :D
Ja cu sad pred spavanje konacno malo da uzmem :D Nikako da stignem danas da se izigram :D

Kupio i ja za 285 dinara. Svakakvih sranja imam koja nisam probao, pa nek stoji i ovo leba ne trazi.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Mogao si da das 300.
Steam najjeftiniji Turci po ovome.

1627569422744.png

Probao Switch verziju radi uzasno. Vidim da je kvalitetna igra , ali meni je ovo skoro pa neigrivo. Da li je na Xboxu zakljucan 60fps? Na Switchu jedva 30 i muljava igra skroz.

Ja zavrsio juce na switchu,ne vidim sta je neigrivo?igra je po meni odlinca,bas mi je legla.od price preko izvodjenja.jedino za 100% i true ending sam morao pigledati oar stvari na netu.bas mi je prijalo da istrazujem.nadam se da ce biti neki dlc lil drugi deo jer mi je i ovaj bas legao.svaka preporuka

konačno pustio gamepass verziju.

super je igra, soulslite vibe na svakom koraku sa interesantnim likovima i svetom.

Back
Top Bottom