grunt
Celeb Connoisseur
Kakva igra, drago mi je sto nisam odustao posle prvog loseg utiska
Sto vise igras sve bolje bude, igra ima bolju progresiju lika nego vecina modernih RPG-a
Gameplay je vrhunski, deluje "glupo" na prvu ruku, al je definitivno super, plus ovo je sigurno igra koja je skroz drugo iskustvo offline iako je single player igra 
Prica pocinje poprilicno trashy smarali su me za medalju sa amerika ovo amerika ono, ali kako odmice je sve bolja i zadnjih 4-5h su mi bas super. Skoro sve je korektno razjasnjeno, ima par tripova, ali manje nego sto sam ocekivao za Kojimu
Muzika kida kroz celu igru btw. Glumci su svi odlican posao odradili, Deadman mi je omiljeni lik <3 A Mads je naravno cool AF. Djevojke em lepe em cool.
Sve u svemu 9.5/10 igra, ako niste do sada igrali DO IT.

Prica pocinje poprilicno trashy smarali su me za medalju sa amerika ovo amerika ono, ali kako odmice je sve bolja i zadnjih 4-5h su mi bas super. Skoro sve je korektno razjasnjeno, ima par tripova, ali manje nego sto sam ocekivao za Kojimu

Muzika kida kroz celu igru btw. Glumci su svi odlican posao odradili, Deadman mi je omiljeni lik <3 A Mads je naravno cool AF. Djevojke em lepe em cool.
Sve u svemu 9.5/10 igra, ako niste do sada igrali DO IT.