Posto mi je ovih dana xbox360 bio povezan, resio sam da ponovo odigram Severed. Trebalo mi je dosta vremena da se prisetim kako dlcove prebaciti na hakovanu konzolu, a nisam ni znao da Aurora moze da skine TU.
Secam se da je Severed bio uglavnom popljuvan zbog toga sto kratko traje, ne nudi nista novo i kosta previse.
90-120 minuta igre za 7$ danas uopste ne zvuci lose. Jeste, igra nije preterano originalna, ali ovo me jako podseca na skorasnji Gears 5 dlc - sve ono sto valja kod serijala je spakovano u kratak dlc. Ako se neko uzeleo serijala, a ne zeli ponovo da igra sve igre - ovo je odlican izbor.
Inace, prilicno mi je tesko pao pocetak igre - 720p u 30fps, pravi horor

.
Kasnije sam se pomalo privikao, ali zanimljivo je da mi je igra bila strasnija jer sam je igrao ovako. Dead Space u 60/120 izgleda odlicno, kao neki moderan film.
Ali straha nema jer kontrole dobro reaguju i sve izgleda jako tecno. Igranje na xboxu je potpuno drugacije iskustvo - ispresecane animacije, trome kontrole...igra je dosta strasnija kada se igra ovako.
To naravno ne znaci da ne bih igrao na pc-u da postoji laksi nacin (nije mi se podesavao emulator), ali mi je zanimljivo kako lose tehnikalije ipak mogu da budu i prednost.