• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS3 X360 Dead Space

@nebojsa986
Animirani su filmovi cisto da nema zabune i mogu se gledati odvojeno, prvi se desava pre igara, a drugi se desava izmedju prve i druge igre, al ono nije frka ako se ne secas igara.

Ja sam keca krenuo godinu dve nakon izlaska i bio mi je prilično dosadan, doduše jako se slabo sećam bilo čega o igri, pa ni kritika koje sam imao :)

Ja se secam da je bilo problem vezanih za fiziku kada se kec igra u 60 ili 120, nisam ni ja vise siguran.
Znam da sam nekako uopste da resim.

mozda sa 120. ja sam namestio na 60 i sve je bilo ok. ali imaju tako tih bubica, ovo su igre na prelazu pravog pc hd gaminga

Poceo sam ponovo da igram ovaj serijal, inspirisan ovom temom i saznanjem da postoji jos jedan DLC samo na konzolama za DS2, tj. Extraction. Nema mnogo igara sa okruzenjem koje je inspirisano Event Horizon filmom (izmedju ostalih), pa kao hajde nije mi tesko da igram iznova. Igram mucenu PS3 verziju. Ima dropova, muljavo je, ali moze da se igra. Super je i dalje atmosfera. Zvukovi su odlicni. Plus malo klaustrofobije od hodnika. I dalje je fino. Zaboravio sam koliko im je bio dobar dizajn bez ikakvog HUD, vec se sve vidi na samom liku. Valjda su smoci snage da i treci deo odigram.

Last edited:
Pošto su živnuli MP dogovori na forumu preporučio bih ko može da se organizuje da odigra trojku co-op. Čak tako i ima više smisla igra s obzirom da su tu baš otišli u akciju.

Meni lično dvojka nekako najslabija. Kec je kult, trojka nije više horror ali je dobra zabava a dvojka mi je nekako bila samo ok.

Ja bih igrao trojku u coopu, ali na xboxu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posto mi je ovih dana xbox360 bio povezan, resio sam da ponovo odigram Severed. Trebalo mi je dosta vremena da se prisetim kako dlcove prebaciti na hakovanu konzolu, a nisam ni znao da Aurora moze da skine TU.

Secam se da je Severed bio uglavnom popljuvan zbog toga sto kratko traje, ne nudi nista novo i kosta previse.
90-120 minuta igre za 7$ danas uopste ne zvuci lose. Jeste, igra nije preterano originalna, ali ovo me jako podseca na skorasnji Gears 5 dlc - sve ono sto valja kod serijala je spakovano u kratak dlc. Ako se neko uzeleo serijala, a ne zeli ponovo da igra sve igre - ovo je odlican izbor.

Inace, prilicno mi je tesko pao pocetak igre - 720p u 30fps, pravi horor :).
Kasnije sam se pomalo privikao, ali zanimljivo je da mi je igra bila strasnija jer sam je igrao ovako. Dead Space u 60/120 izgleda odlicno, kao neki moderan film.
Ali straha nema jer kontrole dobro reaguju i sve izgleda jako tecno. Igranje na xboxu je potpuno drugacije iskustvo - ispresecane animacije, trome kontrole...igra je dosta strasnija kada se igra ovako.
To naravno ne znaci da ne bih igrao na pc-u da postoji laksi nacin (nije mi se podesavao emulator), ali mi je zanimljivo kako lose tehnikalije ipak mogu da budu i prednost.

Ja sam tako amplifikovao horror iskustvo u Alien: Isolation jer sam namerno igrao X360 verziju a ne PC. :)

Ja sam igrao sa gamepadom na PC-ju jer su mi pričali da je zanimljivije iskustvo, definitivno diže tenziju.

Nastavio sam Dead Space 2. Stigao sam do 7.chaptera i igra mi je pitka limunada. Dovoljno atraktivna i posle 11 godina od izlaska (Series X|S poliranje) da mi je napucavanje zabavno. Atmosfera tu i tamo nije losa, ipak je RE4 suvereni gospodar ovog zanra. Ipak sam vise za horor koji je povezan sa planinom i selom nego sa svemirskim brodom.

Usao sam u poslednju trecinu igre Dead Space 2. Nisam zadovoljan izborom oruzja kao ni upgrade sistemom. Generalno igracu su potrebna 2-3 oruzja do kraja, ovo ostalo visak. Posto igram nocu na slusalicama pa u odredjeneim momentima igra zna da bude extra stresna, narocito ako igrate na hard poput mene.

Zavrsih Dead Space 2. Bilo je povuci potegni sa zadnjim bosom dok nisam provalio foru. U sustini dobra je igra i kao sto rekoh ranije, nemam utisak da je iz 2011.godine. 60 fps i auto hdr je podmladio igru. Poslednja 2 chaptera su preterali sa akcijom za moj ukus. 3 oruzja sam koristio do kraja i vrlo lagano presao na hard tezini.

Back
Top Bottom