Predjoh igru iz nekog razloga, ne znam sto, vec u prvih sat vremena se videlo sve sto igra moze ponuditi, nadao sam se da ce se vremenom poboljsati, ali to se nije desilo...
Solidna igra, moze da se igra ako nema bas nesto pametnije, ali da sam znao da ce ovakva cela biti, ne bi je igrao, no reko ajd barem main questove da zavrsim, a side-ove sam samo par, losi su.
Generalno ne volim igre koje imaju borbu melee oruzjem iz prvog lica, nisam nesto uzivao u borbama koje su 90% igre, gameplay je generalno slab, bar da su ga prica i likovi izvukli, ali tek to je katastrofa...
Igrao sam na medium, jer mi je igra cesto kresovala na bilo sta preko toga, iako sam imao dobar fps.
Kompilacija shadera se desava po svakom pokretanju igre, ali traje samo par sekundi, tako da nije problem.
Igra ima neku cenzuru, glavni lik uvek kaze fEck umesto fUck, bas glupo zvuci, ali par puta im se omaklo, pa su rekli fUck... wtf...
Sta da kazem, ne mogu da preporucim igru, osim ako neko nema nista pametnije da igra ili je fan bas ovog zanra.
6/10