• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Dead Island 2

Igram ovo u zadnje vreme, nije lose, presao sam pola, ali cepam samo main, side i ostale aktivnosti mi nisu zanimljive te ih totalno ignorisem.
Tacnije, ni ne znam kakve su te sporedne aktivnosti, nisam ih ni probao, vec sama igra me nije odusevila, pa reko daj makar main da predjem, bar me za toliko drzi, po sat vremena dnevno, ne bi mogo vise... ali verujem da cu je na kraju zavrsiti, dovoljno je zanimljiva za tako nesto, ali tu je na granici.

Razocaralo me je sto po netu provejava pricha od strane obichnih igraca, da je ova igra mnogo zabavnija/zanimljivija od Dying Light 2... te obzirom da mi se ni ovo nije nesto posebno svidelo, kakav li ce mi tek trash biti DL2 ako je to istina, ali videcemo, mozda mi i vise legne, ko zna...

Predjoh igru iz nekog razloga, ne znam sto, vec u prvih sat vremena se videlo sve sto igra moze ponuditi, nadao sam se da ce se vremenom poboljsati, ali to se nije desilo...

Solidna igra, moze da se igra ako nema bas nesto pametnije, ali da sam znao da ce ovakva cela biti, ne bi je igrao, no reko ajd barem main questove da zavrsim, a side-ove sam samo par, losi su.

Generalno ne volim igre koje imaju borbu melee oruzjem iz prvog lica, nisam nesto uzivao u borbama koje su 90% igre, gameplay je generalno slab, bar da su ga prica i likovi izvukli, ali tek to je katastrofa...

Igrao sam na medium, jer mi je igra cesto kresovala na bilo sta preko toga, iako sam imao dobar fps.
Kompilacija shadera se desava po svakom pokretanju igre, ali traje samo par sekundi, tako da nije problem.

Igra ima neku cenzuru, glavni lik uvek kaze fEck umesto fUck, bas glupo zvuci, ali par puta im se omaklo, pa su rekli fUck... wtf...

Sta da kazem, ne mogu da preporucim igru, osim ako neko nema nista pametnije da igra ili je fan bas ovog zanra.

6/10

DeadIsland-Win64-Shipping Screenshot 2024.03.18 - 21.43.45.64.pngDeadIsland-Win64-Shipping Screenshot 2024.03.19 - 22.19.05.69.png

Ok, završio sam main story i imam oko 80% completion overall. Evo nekih utisaka koje sam piskarao u telefon tokom pauza... pa čisto da ne propadne text... pa ko voil...

Blurovao sam originalni minimalno edited text koji možda ima spojlere, i izvukao summary kroz AI...

Ok je igra... 7.7/10 ako baš moram da dajem ocenu.

• Ima klipinga, zaglavio sam se u zid.
  • Sam grad je hajlajt cele igre i super zabavan ragdoll / flesh sistem
  • Prelepe detaljne mape, naselja, vile... dosta uličica i prodavnica su enterable, jako kul...
  • Prosečna ingame muzika, sa main theme-om koji kida!
  • Najjači dismembermet + bruising koji sam ikada video, zombije možete oljuštiti poput luka, zapaliti ih, politi kiselinom, razbiti boxerima, bejzbolkama, i svi efekti su vidljivi i odlično dočarani.
  • Mindless lupačina, ne treba svaka igra da je Disko Elisijum.
  • Blood splatter koji leti i ostaje SVUGDE, koji možete kasnije saprati vodom (!)
  • Nema reflekcije likova na ogledalima i ostalim površinama.
  • Ne postoji difficulty setting, na momente igra deluje prelako, a ti momenti su prečesti, pogotovo pred story kraj, što ne znači i da je dosadno.
  • Gunplay feel nije ni blizu zadovoljavajući kao melee, nema taj isti impact factor
  • Brutalna raznovrsna oružja i modovi za iste - me likey! (nailgun mi se ubedljivo najviše sviđa!!!)
  • Previsok droprate za prejaka oružja, poštaješ prejak prebrzo... bukvalno mašina za mlevenje zombija, i to je ok!
  • ZVUK EFEKATA FENOMENALAN, atmosfera je top!!!
  • Još jednom, zvuk je vrh.
  • Side questovi su odlični, bolji od main story / yawn fest
  • Lackluster bossfights...
  • Top je enviromental damage i to kako se čainuje je stvarno impresivno, često se 3 stvari chainuju na ekranu.

TLDR AI Summary:

Igra briljira vizualno i kroz sistem borbe prsa u prsa, uz fantastičan ragdoll, brutalni dismemberment i sjajan zvuk koji doprinosi atmosferi. Ipak, tehnički problemi poput klipinga, slabog gunplaya i neimpresivnih boss borbi kvare inače zabavno iskustvo.

Zombije možete bukvalno oguliti sloj po sloj u najzabavnijem flesh sistemu do sad, dok krv leti svuda (i ostaje!) — sve uz top-tier zvučne efekte i zone koje oduzimaju dah. Iako ima bagova i borba s vatrenim oružjem nije idealna, ovo je brutalna, luda vožnja koju fanovi žanra ne smeju da propuste.

Last edited:
Back
Top Bottom