• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Verujem da ce u tom ugovoru biti posebna stavka oko funkcionisanja WB i njihovih filmova u bioskopu. Da nece tek tako moci da odustanu od bioskopa.

EDIT:

Fuck :)

Last edited:
Streaming day 1 ko ce bre da ceka za filmove (mada kada bolje razmislim sobzirom kakvi su no rush :D).

Btw za Netflix se prica da idu u minus i da ce da propadnu vec koliko godina ? Odakle im sada ovoliko kesa lol Valjda je ono ustroznjavanje serova pomoglo ? :D

David Zaslav is set to stay as the head of the new WBD studios, which will be kept operationally separate from Netflix to make and distribute movies and TV shows.

Nigde drugde se ne spominje takav setup, verovatno je neko izmislio.

Zaslav ce da komanduje sa Discovery delom kompanije koji Netflix nece da kupi. To mu je i bio cilj, da proda WB. A evo Paramount se izgleda sprema da ponude deonicarima jos vise za celu kompaniju, nece ovo proci lako. Plus Republikanci se bune sto je njihov ally ignorisan.

Bilo bi steta da se novi superhero DC pokusaj sa James Gunn-om sada prekine pod Netflix-om.

Ja sam iskreno mislio da će ovi da se prodaju Paramontu i baš sam iznenađen na Netflix odabir.Mene više brine šta će biti sa gaming divizijom Netflix baš i nije sklon igrama

Paramount je hteo sve, a Zaslav izgeda hoce da nastavi sa svojim Discovery delom kompanije. Netflix hoce da uzme sve osim Discovery-a i TV kanala.

Bilo je otkaza u Rocksteady-u posle Kill the Justice League-a [QA, art and programming], rade sada na novoj igri [bloomberg rece da je singleplayer Batman]

Netherrealm stanca MK/DC fighting igre.

Avalanche rade na Hogwarts 2.

WB Games Montreal rade na novoj DC igri.

Bilo je otkaza u Rocksteady-u posle Kill the Justice League-a [QA, art and programming], rade sada na novoj igri [bloomberg rece da je singleplayer Batman]
> QA, art and programming

Znaci niko odgovoran za trainwreck :)

Netherrealm - njih sam zaboravio.

> QA, art and programming

Znaci niko odgovoran za trainwreck :)
Mozda su sutnuli one koji su bili fokusirani na online komponente igre. A osnivaci Rockstedy-a su napustili tim par godina pre premijere igre, bilo im je verovatno jasno.

Paramount je danas ponudio $108 milijardi za ceo WarnerBros [Elison familija+RedBird bi sakupili $40B, a ostatak Kushner-ov Affinity Partners, L'imad Holding Co, iz Abu Dabija, i drzavni fondovi Saudijske Arabije i Katara].

Dok je uprava WB-a odabrala da razmotre Netflix-ovu ponudu [za koju bi Netflix uzeo od banke bese $58-59 milijardi duga], Paramount je ponudio ovaj "hostile bid" direktno deonicarima.

Ja sam razumeo da uzima i TV kanale.Šta će onda biti sa njima?
Netflix nije hteo da kupi TV kanale.

Last edited:
Uhvatih novi Superman na HBO2. Auuuuu, cinematici 90% aktuelnih igara su umetnost za ovo. Ali vrhunac krindža: politička rasprava Supermena i Louis gde valjda pokušavaju da prikažu da film obrađuje i ozbiljne teme.. o sukobu država DŽARHANPUR i BORAVIJA...

Povraća mi se što sam izgubio i tih 15min koliko sam izdržao ovo, a još više što se o kupovini studija, koji postoji ceo vek i iz koga su izašli nebrojeni legendarni filmovi, crtani filmovi i serije, od strane bezličnog Netflix-a gleda samo iz ugla još od 2013. godine presmešnih DC filmova (mada je i još Dark Knight Rises od druge polovine filma bio smešan), Harry Pottera i Mortal Kombata.

Last edited:
Back
Top Bottom