• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Days Gone

Odradio sam rebuild database na PS4 i drastično mi se popravio FPS. Ima i dalje dropova naravno ali baš ređe i nisu toliki padovi kada se dese.
Pre toga je bilo baš slideshow momenata na motoru.

Ubio sam inače prvu hordu tako što su se sami nabili u neku rupu iz koje nisu znali da izađu, bukvalno sam je tako našao.
Nemam pojma da li je to glitch ili tako treba.

Inače sam imao još jedan gamebreaking bug da nije hteo da progressuje main quest, srećom sam uspeo da rešim tako što sam izašao i ušao u igru, nisam morao da loadujem stariji save.
Ali opet, bačeno jedno 30 minuta vremena dok sam uspeo da rešim.

Odradio sam rebuild database na PS4 i drastično mi se popravio FPS. Ima i dalje dropova naravno ali baš ređe i nisu toliki padovi kada se dese.
Pre toga je bilo baš slideshow momenata na motoru.

Ubio sam inače prvu hordu tako što su se sami nabili u neku rupu iz koje nisu znali da izađu, bukvalno sam je tako našao.
Nemam pojma da li je to glitch ili tako treba.

Inače sam imao još jedan gamebreaking bug da nije hteo da progressuje main quest, srećom sam uspeo da rešim tako što sam izašao i ušao u igru, nisam morao da loadujem stariji save.
Ali opet, bačeno jedno 30 minuta vremena dok sam uspeo da rešim.
Zbog mog trenutnog stanja udobnije mi je da igram na setup-u u dnevnoj sobi gde mi je prikacena slim konzola. Sada citam ove tvoje komentare i izgleda da cu morati da premestim pro konzolu i na njoj odigram ovu igru. Nadam se da ce FPS biti stabilniji ali me iznenadjuje toliki broj bagova koji jos nisu ispravljeni.

FPS mi je manji problem za imerziju od pokušavanja da nateraš igru da te pusti dalje. :)

Ne znam šta reći, definitivno nismo igrali istu igru. Nije mi jasno kako ja nisam imao maltene ikakvih bugova, a prešao sam je tipa mesec dana od izlaska. Od (valjda koliko se sećam) 1.06 patcha sve je super radilo, nije bilo ikakvih game breaking bugova whatsoever...

ni ja nisam imao bagove i fps probleme niti bilo kakav tehnicki prob na pro-u
samo se ne secam jel sam tada furao ssd ili normalan hdd

jedino cega se secam je glitchovana horda na nekom zvucniku...al ja to nisam smatrao bagom vec poklonom:)

inace preporuka da radite side misije, bas dodaju dosta informacija i uticu na kraj igre tj cini isti jako boljim

Ja sam igrao sa eksternog 3.5" HDD-a (7200rpm), možda i tu ima neke veze, bem li ga...

We are very excited to share our first look of Days Gone on PC with our features trailer. Catch a glimpse on what PC features you can expect to see when booting up Days Gone for the first time on May 18, 2021. Days Gone is available now for Pre-Purchase from a range of digital retailers, including Steam and Epic Games Store.

Take on the relentless Old Sawmill horde with 21:9 ultra-wide monitor support. Come across various enemies in this harsh open world including humans, wildlife and feral creatures known as Freakers, with unlocked framerate. Fighting hordes that range up to 500 Freakers at one time has never felt so real.

Traverse the vast Farewell Wilderness with our new display customization options that include increased level of detail, foliage draw distances and graphical customization. Play Days Gone the way you want to play. Use 1st and 3rd party controllers, or ride the Broken Road with input support for mouse and keyboard.

18.maj za moj rodjendan. Narodnjak naravno, samo cu prethodno da kupim dongle kako bih igrao sam mojim Series kontrolerom

Stukao sam još jedno 15-20 sati sigurno, i dalje sam jednako navučen.
Inače je za horde samo bila fora da se još malo nabudžim i otključam oružja i sad su mi sve horde laganica, samo je pitanje vremena i da koliko toliko imam throwables.
Zapravo otkad sam postao dovoljno jak horde su mi baš zabavne.

Pao je danas i prvi freeze da sam morao skroz da ugasim igru.
A evo i par screenshotova neučitavanja stvari u igri što nije samo vizuelni bug nego pravi probleme i sa kolizijom.

Baš bezveze. Ili je do tvog HDD-a (most likely) ili je nešto do konzole. Ovakve situacije nisam nijednom imao, srećom.

Teško da je do moje konzole kad nemam nikakve probleme u ostalim igrama, a i sve što mi se dešavalo sam guglao i video da su se žalili ljudi na iste stvari.

Back
Top Bottom