• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Da li i kada izlazi PS5 Pro?

Da li i kada izlazi PS5 Pro konzola?

• Neće uopšte postojati Pro model u ovoj generaciji.

• Q3 2023

• Q4 2023

• Q1 2024

• Q2 2024

• Q3 2024

• Q4 2024

• Q1 2025

• Q2 2025

• Q3 2025

• Q4 2025 ili kasnije

Results are only viewable after voting.
Status
Not open for further replies.
Iako mi PS3 Slim dizajnerski ok izgleda, mada ništa posebno (fat izgleda daleko robusnije i kao premijum uređaj, mada nisam ljubitelj glossy plastike), od njega pa na ovamo Sony je krenuo da pravi cheap plastic feel konzole. SuperSlim užasno izgleda, PS4 fat je takođe imao neku tanku plastiku i jeftin osećaj kad se uzme u ruke, PS4 Slim kao i PS3 SuperSlim mi užasno izgleda. Pro kao hamburger, a petica kao Sauronov Barad-dûr. Xbox konzole imaju elegantniji, svedeniji dizajn i bolji build quality. O dizajnu limited edition konzola da ne govorim, tu tek briše patos sa PS-om.

Dizajn Ps4 mi se dopada, pogotovu Pro; jednostavnog, robusnog izgleda, ima karakter

ps4pro4k_gameelectronicshop-2.jpg

Imao sam base PS4, cakan mi je, al pravo da ti kazem za osecaj kad se uzme u ruke - ne secam se, pretpostavljam da sam ga uzeo u ruke dva put, jednom kad sam ga kupio i ubo u TV, drugi put kad sam kupio PS5 pa izbo cetvorku :D

Imao sam base PS4, cakan mi je, al pravo da ti kazem za osecaj kad se uzme u ruke - ne secam se, pretpostavljam da sam ga uzeo u ruke dva put, jednom kad sam ga kupio i ubo u TV, drugi put kad sam kupio PS5 pa izbo cetvorku :D
Imao sam i ja base PS4, kupio ga na launch-u i prod'o kad sam kupio PS5. Ni meni nije bio često u rukama, osim kad sam ga pomerao da ga detaljnije prebrišem od prašine. Ali kad god sam konzolu uzeo u ruke odavala mi je osećaj da joj je kućište izrađeno od jeftine/tanke plastike. A što se dizajna iste tiče, base PS4 mi je ok(ish) po tom pitanju.

Imao sam slim ps4 a posle sam nabavio Pro. Dizajn nista posebno ali korektan je po meni. Mada generalno lepse su mi rucne konzole od kucnih.

Bump, glasanje se uskoro zatvara pa podsetnik za one koji nisu videli temu ranije.

Kad na vrbi rodi grožđe

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom