• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Da li će Starfield biti dobra igra?????

Kakav će biti metascore Starfielda?

• 95 i više (jedna od najboljih igara ikada)

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    32
  • Poll closed .

s_hyperion

"savant za igre"
Co-founder
Reaction score
5,186
Sad mi je malo glupo što otvaram temu sa ovakvom premisom nakon jučerašnje prezentacije koja je prevazišla očekivanja mnogih, ali kad sam već rekao, šta sad...

Naslov teme je varljiv, pravo pitanje je: Kako će Starfield proći kod kritike?

Opisi u zagradama su formirani u skladu sa trenutnom klimom koja vlada oko metaskorova, načina na koji publika reaguje na njih i generalnog značaja koji ova igra ima za Xbox.

Metaskor prethodnih igara:

Oblivion ~ 94
Fallout 3 ~ 92
Skyrim ~ 95
Fallout 4 ~ 86
Fallout 76 ~ 52

Razmišljao sam da dodam i pitanje u vezi bugova, ali će to donekle biti povezano sa samim metaskorom igre. Svakako se očekuje da Bethesda igra ovakvih razmera bude bugovita, ali mislim da ćemo izbeći Fallout 76 scenario.

Imate 30 dana fore.

Last edited:
Posto neverujem nista Todd-u, mislim da ce je uglancati dovoljno za low 80s. Ali Bethesda igre redovno dobijaju nerealno visoke ocene, lako se moze ponoviti to i ovde.

Dobice osmicu na review kod ovih Gamespot,IGN i ostalih, radice botovi i lova..metacritic izmedju 60-70..

Lažirani trailer, igra će se raspadati kada izađe. Ocena 75 iako će zasluživati i manje

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Opa, već krenuli izgovori i to od strane struke. Strah!

Biće dobra igra sa ponekim bagovima tu i tamo. Najmanje 5 Metacritic bodova manje jer ne izlazi za PS5. :ROFLMAO:

kao i uvek, modderi će im spasiti život...

Posto neverujem nista Todd-u, mislim da ce je uglancati dovoljno za low 80s. Ali Bethesda igre redovno dobijaju nerealno visoke ocene, lako se moze ponoviti to i ovde.

Iako se slažem sa boldovanim, to ipak nećemo uzeti u obzir jer je subjektivno. Ali da se podsetimo prethodnih igara:

Oblivion ~ 94
Fallout 3 ~ 92
Skyrim ~ 95
Fallout 4 ~ 86
Fallout 76 ~ 52

Mislim da bi ocena bila oko 9 ali da će zbog bagova i ne baš dobrih performansi biti nešto niža ocena nego što bi mogla biti,
ali takođe mislim da će ovo biti jedna od onih igara koje će vremenom biti sve bolja i bolja, kao i must play.

EDIT
Promenih glas sa 85-89 na 90-94.

Last edited:
Biće dobra par godina nakon što je izdaju, kad se sve ispečuje i ubaci 60fps mode :)

Da ne idemo toliko daleko. Morrowind je svakako institucija i univerzalno voljena igra, dok za ove postoji solidan broj igrača koji negira njihove dobre ocene i kvalitet.

Bice dobra igra, sa bagovima naravno. Nadam se da nece imati mnogo game-breaking bagova.

Lazi su prisutne svuda, koliko puta smo samo to videli.

Izuzetno sam subjektivan po ovom pitanju jer sam mnogooo igrao fallout 3/new vegas i skyrim.

First person shooter @30 fps je veliki minus za perjanicu firme i first party igru.

Mislio sam da je normalno za ovu konzolnu generaciju da ima taj visual/fidelity mod kako vole da kazu i performans mod, 1st party igre makar.
Ako zelis da se odusevljavas i da gledas planete i galaksije okolo, super, rekontruisani /upscale-ovani 4K na 30fps, pa lutaj okolo. (iskljucujem S toster iz ovoga)

Ali ako pozelimo malo akcije, da pucamo ili da mozda odradimo neku misiju, ne razumem nedostatak performans moda. First person shooter u 2023. na 30fps mi je bas smesno.
Da je neka akciona avantura pa i nekako. Nisam gadljiv. Sta sve ne igram i nisam igrao.

Nedostatak performans moda vidim samo kao nedostak optimizacije a i vremena.
Igra ce biti na GamePass-u pa joj i dodatno gledam kroz prste. :)

Ja cu igrati na PCju, pa cemo videti.

Zelim uspeh ovoj igri a i prezentacija je bila dobra.

fallouti su svi osim new vegasa bili razočaravajući, ali da kažeš prosečne igre.
skyrim je isto jedno prosečno bland iskustvo, kao i oblivion.

morrowind je bio malo zanimljiviji.

bethesda voli tu prosek nišu. a ovde zanemarujemo tehničke probleme svakako.

Stari Fallouti su bili odlicni za svoje vreme.
Najvise mi je tactics ostao u secanju kao odlicna turn based igra sa rpg elementima. Takodje jako zahtevna za svoje vreme ali izuzetna igra po meni.

fallouti su svi osim new vegasa bili razočaravajući, ali da kažeš prosečne igre.
skyrim je isto jedno prosečno bland iskustvo, kao i oblivion.

morrowind je bio malo zanimljiviji.

bethesda voli tu prosek nišu. a ovde zanemarujemo tehničke probleme svakako.

Nisu sve igre za svakoga.

Meni se nisu svideli novi Fallout naslovi, baš su mi bili užasni u svakom pogledu. Oblivion razočarenje nakon fantastičnog Morrowinda.

FO1 i 2 su klasa za sebe, fantastični u svakom pogledu. Tactic je bio nešto slabiji u odnosu na prva dva ali isto okej. Brotherhood of Steel nisam igrao na Xboxu, ali imam prebačeno, tako da ću sigurno uroniti nekada kada me mozak popusti, ako se to desi.

Back
Top Bottom