Hoce zelenilo da nestane kada se tv zagreje ali taj kao ghosting nece,jednostavno i dalje ima te linije na belim slovima ili nekada kada ima puno crne u pozadini a belih detalja mada mi to i ne smeta preterano vise i je ovo zelenilo problemZnaci kazu da mogu samo ovo zelenilo da srede, a ne i ovo horizontalno "prelivanje" bele boje? Vidim na ovoj slici sto si postavio ovde i na onom snimku da tog nema, si to resio sam kad si ga otvarao ili kroz podesavanja ili samo nestane kad se TV zagreje?

Bacuo sna ga na ktaju, nisu uspeli da ga sredeNe znam brate. Greota da se baci primerak takvih karakteristika, al nisam pametan sta uraditi kad je toliko problematican.

Ja sa samsung crt-ovima imam najgora moguca iskustva. Ne znam da li imaju neke modele koji su kvalitetniji ali svaki koji sam koristio je brzo i crkao sam od sebe.Drmnucu jednu za palof brata. RIP Samsung.
Ja sa samsung crt-ovima imam najgora moguca iskustva. Ne znam da li imaju neke modele koji su kvalitetniji ali svaki koji sam koristio je brzo i crkao sam od sebe.
Da samsung je definitivno jedan od losijih crt ova...Nisu nikad ni imali. Proslo je kroz moju kuću barem 10 komada u poslednjih 5 godina , svi su bili na samrti. Jedan je bio "nov" iskrivljena slika , boje gde oces. Svi su odleteli na reciklažu. Možda su ti tv bili ok za prosečnog korisnika da se gleda Slagalica i dnevnik, ali za ovaj naš hobi su baš low tier.

Za CRT-ove def jesu. Samsung stoji iza QD-OLED tehnologije, svi proizvođači monitora koji su bazirani na ovoj tehnologiji koriste njihove panele. Takođe mnogi proizvođači mobilnih telefona (npr. Apple, Google, Xiaomi, Oppo,...) koriste (i) Samsung-ove displeje u svojim modelima, a reči za iste da su golo govno je baš onako čudnovata izjava.Mada ih ja ne gotivim ni za novije televizore i monitore,mozda imaju dobru memoriju i ssd ove ali za displaj su golo govno...
Istog sam misljenja i za ajfona reči za iste da su golo govno je baš onako čudnovata izjava.

UpravoNe, bio je zastupljen Samsung jos i 90ih, samo sto su na nasim prostorima bili vise rasprostranjeni Philips, Panasonic, Sony, itd.
Ocajan je Samsung bio 2000ih, pogotovo kada su bili popularni oni flat CRT televizori. Bukvalno da samo izguraju garantni period.

Isti slucaj. Kupili samsungs tamo 2004-05 crko posle par meseci. Dali nam drugi veca dijagonala isto nov naravno. Izdrzao svega 4-5 godina i to uz par popravki jer mi je teca TV mehanicar... Kod devojke isto crko samsung od stajanja nije ga palila neko vreme posle ni da bekne. Eto to su moja iskustva na brzakeNe, bio je zastupljen Samsung jos i 90ih, samo sto su na nasim prostorima bili vise rasprostranjeni Philips, Panasonic, Sony, itd.
Ocajan je Samsung bio 2000ih, pogotovo kada su bili popularni oni flat CRT televizori. Bukvalno da samo izguraju garantni period.
Dva primera:
- veliki sivi Samsung 72cm smo uzeli negde 2006. ili 2007 godine, riknuo posle 3-4 godine
- teča uzeo slican model par godina ranije, isto 72cm, riknuo posle 5 godina

Moguce ali ja koliko znam...ja sa, mislio da je crypton meki naš ribrend kineza koji su korističi samsungove i lg odbačene panele