Ashitaka
Well-known member
Pitaj @Mrmotinjo njemu sam prodao jedan takav kao sa slike xdPozdrav.
Jedno flashback pitanje. Koji je ovo model?

Pitaj @Mrmotinjo njemu sam prodao jedan takav kao sa slike xdPozdrav.
Jedno flashback pitanje. Koji je ovo model?

Ne bih ja to popravljao sam ali bi voleo da nadjemmajstora koji to moze da resi ,inace kabel je neko zalepio izolirkom ali vidim d aje presecen i spojen ponovo to ne bi trebalo imati neke veze sa zelenilom?(naponski kabl viljuska)Zelenilo je najverovatnije od lošeg kontakta na kontroleru deflektora oko dna vakumske cevi.
Sledeće ne savetujem jer je veoma glupo iako veoma efikasno! Ako zakačiš šta ne treba lako možeš da pogineš a bukvalno sve sem same ploče bez vodova ili elemenata spada u tu kategoriju. Čak iako užasno visoki naponi jednosmerne struje ne idu kroz komponente mogu da preskoči preko njih. Ako budeš radio ovo obavezno isključi TV iz struje, sačekaj dosta dugo da se kondenzatori sigurno isprazne i onda radi.
Ja sam popravio tako što sam čačkao ploču gurajući je da bolje legne na dno cevi. Ako nije crklo nešto od komponenata što je ređi slučaj, to će da reši problem. Da uspostavi dobar kontakt koji je izgubljen zbog pomeranja poloče ili oksidacije. Opet radi to sa isključenim TVom. Ne budi idiot poput mene koji je to radio na živo i bio dobro polse toga izriban od radio-TV servisera.
Ne bih ja to popravljao sam ali bi voleo da nadjemmajstora koji to moze da resi ,inace kabel je neko zalepio izolirkom ali vidim d aje presecen i spojen ponovo to ne bi trebalo imati neke veze sa zelenilom?(naponski kabl viljuska)
Probao sam sve inpunte i na skartu i na av i komponentnom na pos2 ili xbox klaisku i wiii isti scenario... Inace sacuvao bi ga nararvno ako moze da se srediProbaj component ulaze na ps2 npr ako imas component kabl. Imam ja jedan čini mi se ako oces mogu da ti pošaljem. Proveri prvo ostale ulaze pa vidi dal ces da sačuvaš taj tv.

Probao sam sve inpunte i na skartu i na av i komponentnom na pos2 ili xbox klaisku i wiii isti scenario... Inace sacuvao bi ga nararvno ako moze da se sredi![]()
Nasao sam ove tipove iz ns to mi je najbitnijeNisu nikad ti samsung televizori bilo kvalitet , ali ako možeš da nadjes majstora da ga pogleda što da ne. Ovako po trenutnom stanju taj tv je za reciklažu.

Nasao sam ove tipove iz ns to mi je najbitnije
Imao neko iskustva?TV Servis Novi Sad - Tv Servis Novi Sad Eltim 021 Zasto bas mi? Kvalitet, brzina i cena. Dolazak po Vas uredjaj. Zamenski tv aparat i najduza garancija.
TV Servis Novi Sad. Besplatno izlazimo na teren radi preuzimanja Vaseg tv aparata i vracamo isti u roku od 24h. Kako u Novom Sadu, tako i u svim okolnim mestima . Takodje Vasim pozivom ili izlaskom na teren besplatno vrsimo dijagnostiku kvara i utvrdjujemo tacnu cenu kostanja popravke. Po...www.eltim021.com

?Dati ga na reciklažu.Ima neko neki savet?
To mi izgleda kao ostaci fluksanasao sam nesto kao da je iscurilo na nekoj loci koja je sa strane na maticnoj onako zadenuta kao graficka na kompu![]()