Bre za Dreamcast, PS2, PS3, Xbox originalni i 360 i Wii je taman. Vazno je samo da podesis dobro output rezoluciju na 1080i ili 540p. Vadi ga to sto je americki model sa DVI portom, ovi evropski koji nemaju nista bolje od SCART port-a su bas tuzni jer sa njima svakako zavisis od TV-a da ti skalira sliku. Slazem se da za starije konzole od toga nije, prvi priznajem da ne volim preterano da ga hranim composite kablom. Za "composite usecase" vec duze vreme trazim neki dobar 240p/480i zakrivljen TV, ali prostor i novac su problem(novac u smislu sto davati toliko para da kolima odem do Beograda/Novog Sada za nesto sto ionako tek par puta mesecno stignem da igram). Mislim da Ashitaka i ti malo niste realni u proceni trzista, gledam oglase bar jednom mesecno(cesto postavim oglas neki koji mi deluje koliko toliko zanimljivo u temi zanimljivi oglasi) i ovde kod nas na jugu drzave dosta redje se javi CRT na oglasima nego na severu i cesto bude da se prodavcima ne cima da ti omoguce da ga pogledas i isprobas.
EDIT: Moguce je da zapravo nemam pojma koliko to lose izgleda u odnosu na nesto sto se tebi svidja

Nisam imao kontakta sa top modelima za gaming. Od skupljih modela svojevremeno smo imali neki ogroman Philips(cini mi se) 4:3 set sa ravnim ekranom kod dede(stoji tamo i dalje pokvaren, ali sam se udaljio od oca pa ne bi imao pristup njemu i da ima nacina da se popravi) i Toshiba 16:9 sa zakrivljenim ekranom kod koji smo zamenili kad je crko pre nesto manje od 20 godina. U zadnjih par godina sam imao samo americki Hi-Scan Trinitron KV-32HS510 i pokupio sam neki ~20" Phillips sa ravnim ekranom povoljno ali em je jako pistao, em nisam video neku prednost u odnosu na KV-32HS510 pa sam ga ostavio sa cimerima u Beogradu kad sam se odselio.
Cekam samo da uhvatim momenat na poslu da pogledam malo vise o TV-u, konkretno onaj barrel roll efekat. Ne secam se ko je pre par godina postavljao bio detaljno slike svog B&O TV-a, dal ti ili neko drugi, nisam uspeo da nadjem te postove na forumu.
Ako se ispostavi da to nije toliki problem verovatno cu da iscimam coveka da sacuva ili cak pozajmim novac i da ga pokupim ovog vikenda.