• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Cronos: The New Dawn

Dobar je Cronos. Jeste, previse lici na Dead Space, ali posto je taj serijal mrtav, ne smeta mi da se ovo nastavi.

Bloober ocigledno razume kako bi igre iz ovog zanra trebalo da funkcionisu.
Merge mi je delovao kao gimmick, ali nije, jer diktira ponasanje u okrsajima, a i deo je price.
Dobro je i sto igra nema mapu, jer sam morao da razmisljam o layoutu, a i cesto sam se pribojavao da idem u pogresnom smeru, sto je dodatno podizalo tenziju.
Svidja mi se sto igra zahteva manipulisanje resursima i sto je inventar ogranicen pa je potrebno praviti izbore posle svakog snimanja.
Pred kraj igre nisam imao dovoljno municije, pa sam morao da se vratim do prethodne lokacije i resurse potrosim na kupovinu municije (do tada sam sve trosio na upgrades). To mi je verovatno bio peak igre.

Prica je zanimljiva i bas volim sto Bloober sve vise povezuje igre sa Poljskom (to rade jos od Mediuma).
Ima prostora za napredak, ali sam siguran da cu nastavak kupiti day 1.

Sam port i nije tako los, ako se ugasi ludacki zahtevan hardverski RT (igra izgleda malo lepse).

I meni je na kraju ispalo ovo vrlo dobra igra, popravio mi se utisak. Negde na 3/4 igre sam morao da ukljucim trener da malo nagruvam municiju i opremu, sramota me malo XD, ali mislim da je bez toga ne bih nikad presao. Neprijatelja je pred kraj igre bilo bas dosta i neki bossovi kao onaj u bolnici su preteski... Treba kroz neki patch da dodaju i mogucnost izbora tezine.

Da li si stalno radio charge, spaljivao protivnike i gledao da ih sprecis da se sjedine?
Bas me je zanimalo da li je moguce doci u situaciju gde je potrebno ucitavati raniji save jer nemas dovoljno resursa.
Za razliku od igara poput RE4r, ovde nisam primetio adaptive loot ispod haube. Deluje mi da nisu svi resursi zakucani, jer sam posle nekoliko pogibija dobijao razlicit loot, ali nikada ono sto mi ocigledno treba, kao u novijim RE igrama.
Meni se bas svidelo sto igra ima taj old school pristup, ali ne znam koliko bi mi se svidelo da sam dosao u istu situaciju :) .

Da li si stalno radio charge, spaljivao protivnike i gledao da ih sprecis da se sjedine?
Bas me je zanimalo da li je moguce doci u situaciju gde je potrebno ucitavati raniji save jer nemas dovoljno resursa.
Za razliku od igara poput RE4r, ovde nisam primetio adaptive loot ispod haube. Deluje mi da nisu svi resursi zakucani, jer sam posle nekoliko pogibija dobijao razlicit loot, ali nikada ono sto mi ocigledno treba, kao u novijim RE igrama.
Meni se bas svidelo sto igra ima taj old school pristup, ali ne znam koliko bi mi se svidelo da sam dosao u istu situaciju :) .

Recimo 2x sam igrao jedan deo, i u prvom sam jedva imao municiju, ali kada sam odigrao drugi put imao sam je na kilo, znao sam gde da gađam, šta da radim. Tako da ima i toga, ako neko ne razmišlja šta i gde je potrebno da taktizira u toku borbe i okršaja

Jeste zakucano sve, nađi i planiraj fazon, ne časti te igra kao u RE igrama.

Igra mi deluje interesantno po onome što sam prošarao... ali... jedan gorući problem koji sam odmah uočio jeste da ne postoji dismemberment. Nisu smeli da izostave dismemberment u ovakvoj igri.

Da da, ne dam im da se spajaju a tamanio sam ih nogica,pad. pa gazenje bar ove obicnije protivnike. Fora je kasnije kad dobijes jos 2-3 oruzja pa si halav i sve bi da budzis po malo a ispada da bolje u pistolj i shotgun sve sasuti i imati dva redovna nego 4 krsa.
Dobra opcija je sto moze da se povrati skill od oruzja ako se zeznes sa upgrejdom. Meni je ovo sem mozda dva bossa teska igra u smislu nedostataka resursa,pre svega municije i loseg planiranja u inventaru pa kad zagusti onda vidis da si se zajeb.... Doduse bas tu od 3/4 igre kad sam i ukljucio trener sam primetio da se loot bar utrostrucio nego ranije ali nikad da podari ono sto treba :)

Bas me zanima da li mislimo na isti deo igre.
Mrtvacnica?

Back
Top Bottom