U NS nije bilo čekanja i lista za fajzer, a ni ostale, tako da ti je uvek opcija da skoknes i bocnes se.Jos se nisam vakcinisao, u ovoj pokrajini liste cekanja su duge pa me mrzelo da se prijavim, kad se preselim u drugu za dva meseca tamo cu se vakcinisati. Zena je primila pfizer odmah na pocetku kao prioritet, posle prve doze imala je malaksalost i mucninu jedan dan, posle druge nikakve simptome.
Antivax.Ja sam nesto u ovom fazonu. Potencijalno sam prelezao proslo leto, posto je i keva bila zarazena, ali nisam imao simptome, pa nisam siguran.
Ona je vakcinisana kineskom i prvo vece je bila ozbiljno lose, sad ima ona i drugih stvari koje je muce, pa kontam da je vakcina samo trigerovala sve to, posle druge je bila ok, samo malaksala fazon.
Ja odavno ne pratim nista sto se tice tih vesti oko svega toga, opterecujuce je, pa sam i sa vakcinom u fazonu da ne zurim. Ako bude da se desi, kontam da cu uzeti fajzera ili kinezaru kako budem raspolozen.
Kinez realno jeste najslabiji u smislu zaštite da se ne zaraziš ali i on valjda štiti potpuno od toga da ne završiš u bolnici.
Antivax?Ja ne mogu da uzimam za sad, jer imam neke alergije i dok sve to ne proverim i dok ne budem fit, ne bih rizikovao, jer ne znam kako bih reagovao.
Tako da necu sigurno za sad, a ako nastavi da opada broj zarazenih i ako to jednostavno prodje vremenom, onda se necu uopste vakcinisati, tim pre sto ni ne verujem u kvalitet ovih trenutnih vakcina.
Ako imas jaku alergiju koja izaziva anafiliticki sok onda neces moci npr Fajzerovu vakcinu da primis. Ostale ces moci bez problema naravno uz konsultaciju sa lekarom. Ja npr imam alergiju na polen i primio sam Fajzerovu vakcinu bez problema.Ja ne mogu da uzimam za sad, jer imam neke alergije i dok sve to ne proverim i dok ne budem fit, ne bih rizikovao, jer ne znam kako bih reagovao.
Tako da necu sigurno za sad, a ako nastavi da opada broj zarazenih i ako to jednostavno prodje vremenom, onda se necu uopste vakcinisati, tim pre sto ni ne verujem u kvalitet ovih trenutnih vakcina.
И ја не смем. Гласови ми тако кажуJa se nisam vakcinisao jer ne smem..
DLSS mi ugradio Fajzer. Hvala VucicuPa ne cudi sto vas je toliko bolela ruka posle vakcinacije, kad je i chip isao uz nju
Ma zezam se.
Zapravo nisu mi jasni ljudi koji su protiv chipovanja, mislim da bi ziveli u sigurnijem i boljem svetu kad bi svi mogli da se prate preko chipa, meni ne bi smetalo ni da je kamerama pokriven svaki pedalj sveta, bila bi mnogo veca bezbednost, ne razumem ljude kojima te stvari smetaju, to mora da su neki ljudi koji se bave nekom muljazom i rade nesto prljavo, cim im smeta da ih kamera snima na javnim mestima i da budu chipovani.