• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Covid 19 vakcine/vakcinacija

Status
Not open for further replies.

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
9,866
coronavirus-vaccines-darknet-featured.jpg

Covid 19 vakcine i vakcinacija main tema:

Utisci
Razvoj
Side Efekti

( Anti vaks trolovanje not allowed)

_117300190_koronavakcine.jpg

_115383979_vakcine.png

Keva posle ruske 5900
Isto 50 referentna? Nije mi jasno, svaka laboratorija ima drugačije jedinice, kod nekih je >1, kod nekih >20, kod drugih >50. Jebe lud zbunjenog.

Nemam pojma koja je ref, pošto je ona radila pre par meseci.

Kada ste već prošli deo sa vakcinacijom, da li biste mogli da podelite efekte koje ste osetili koristeći razne vakcine?

Pitam jer još uvek nisam išao, stavio sam svoju foliju na glavu kada su izašle vakcine, pošto su od samog starta nisu bile testirane i nisu poznati problemi koje se mogu desiti dugoročno.

Uspešno sam izbegavao lasere sa virusom već godinu i nešto dana (nastaviće se tim tokom!) ali sada već razmišljam da je vreme da odaberem neku i završim sa time.

Ono što mene najviše zanima su ti sporedni efekti, i šta su vam doktori preporučivali da uzmete. Bukvalno sam u početku izlaska vakcina pratio reddit teme, i shvatio da čak ni samozvani doktori koji se tamo javljaju ne znaju ništa, pa da bih umanjio depresijicu od nepoznatog digao ruke od čitanja, ali velim kada ste vi hrabre junoše odabrali teži put, udelite utiske. 💪 (y)

Fajzer: prva doza bol u ruci 2 dana. druga bol u ruci par dana i jak bol u leđima 1 dan.

Ja odradio fajzu (obe doze), i ono ništa posebno. Od prve doze me nije ništa bolelo skoro pa uopšte, od druge me dan dva bolela ruka 'nako, tek tek i imao sam kao upalu mišića u predelu leđa/duž kičme. Prošlo relativno brzo. E sada čekam novi apdejt ovih dana pa ćemo videti ima li kakvih unapređenja, jel.

Kada ste već prošli deo sa vakcinacijom, da li biste mogli da podelite efekte koje ste osetili koristeći razne vakcine?

Pitam jer još uvek nisam išao, stavio sam svoju foliju na glavu kada su izašle vakcine, pošto su od samog starta nisu bile testirane i nisu poznati problemi koje se mogu desiti dugoročno.

Uspešno sam izbegavao lasere sa virusom već godinu i nešto dana (nastaviće se tim tokom!) ali sada već razmišljam da je vreme da odaberem neku i završim sa time.

Ono što mene najviše zanima su ti sporedni efekti, i šta su vam doktori preporučivali da uzmete. Bukvalno sam u početku izlaska vakcina pratio reddit teme, i shvatio da čak ni samozvani doktori koji se tamo javljaju ne znaju ništa, pa da bih umanjio depresijicu od nepoznatog digao ruke od čitanja, ali velim kada ste vi hrabre junoše odabrali teži put, udelite utiske. 💪 (y)
Ja sam posle prve doze Fajzerove vakcine imao side efekat ''blazeg gripa'' koji je trajao oko 4 dana, znaci nista ozbiljno temperatura nije prelazila 37, blaga malaksalost, blaga bol u misicima u prevodu smaranje itd. Posle druge doze koju sam dobio proslog cetvrtka imao sam blagu temperaturu prvu noc i pojacano znojenje, ujutru kad sam se probudio osecao sam se kao nov. Nazalost oba puta me bolela ruka jako posto je doktorka/sestra zavrsila medicinsku skolu kod Matijevica u mesari pa me je oba puta ubola kao da sam joj familiju istrebio celu, kontam da sam otisao da primim trecu dozu da bi me ubola iz zaleta kao vitez na konju u srednjem veku.

Ja sam nesto u ovom fazonu. Potencijalno sam prelezao proslo leto, posto je i keva bila zarazena, ali nisam imao simptome, pa nisam siguran.
Ona je vakcinisana kineskom i prvo vece je bila ozbiljno lose, sad ima ona i drugih stvari koje je muce, pa kontam da je vakcina samo trigerovala sve to, posle druge je bila ok, samo malaksala fazon.

Ja odavno ne pratim nista sto se tice tih vesti oko svega toga, opterecujuce je, pa sam i sa vakcinom u fazonu da ne zurim. Ako bude da se desi, kontam da cu uzeti fajzera ili kinezaru kako budem raspolozen.

fajzer isto.

od prve bol u ramenu par dana, od druge nisam mogao da spavam od bolova u mišićima, a posle preležao ceo dan od malaksalosti, imao sam neku blagu temperaturu, posle toga a good night's sleep i osetio sam već ujutro da mi se vraća snaga.

Od kineza pospanost u toku tog dana posle prve doze, posle druge doze ništa.

Antitela me mrzi da radim, iskoristio sam sredstva koja su mi bila na raspolaganju pa šta mi bog da. :)

Mislim da trebo odvojiti ovo sve u poseban thred pošto je aktuelna tema. @Undenis

U martu prelezao koronu. Preporuka doktora je da prvo proverim nivo antitela pa onda razmisljam o vakcini. U svakom slucaju kada bude vreme izabracu fajzer.
Iskustva iz porodice cale primio kinesku i kaze nije osetio nista mada mu ne verujem bas 100% posto je u fazonu i kada je bolestan da se pravi da je sve ok.
Keva primila fajzera i osim bola u ruci i vratu od dva dana kod obe doze nije imala drugih problema.

Last edited:
Ja sam primio AstraZeneca u februaru. Sledetji dan sam imao 38.5 sa tepmeraturu i blagu malaksalost, ali sam uspeshno izashao napolje u shetnju i do prodavnice. Narednih par dana me malko bolelo mesto uboda, malo vishe ako udarim to mesto.

Za nekih nedelju dana bi trebalo da primim drugu dozu.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom