• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Clair Obscur: Expedition 33 [2025]

Zaboravih da ostavim ovde komentar kada sam nedavno presao ovu prelepu igru. Sta reci osim wow, ovako se prave igre. Mogli bi AAA studiji koji trose pare na gluposti da mnogo sta nauce od ovih francuza (nemogu da verujem da su me francuzi ovoliko odusevili dva puta u kratkom roku, prvo sa predobrim Arcane-om pa sada sa ovom igrom).

Igra je apsolutno prelepa u svakom smislu. Prica je odlicna, malo tuzna (pustio sam koju suzu not gonna lie), ali to je OK. Svi likovi su apsolutno fantasticni, ali ipak Esque is my man, obozavam ga :D Sa gameplay strane igra je odlican jrpg, dodge/parry mehanika malo zna da ti testira zivce ako imas reflekse mrtvog konja kao ja, ali je zato osecaj kada ubijes nekog od tih tezih neprijatelja ekstatican. Progresija likova je super odradjena, svaki lik ima skroz unikatan nacin kako se igra, svoju mehaniku, a pored toga preko materije pardon pictosa mozes na vise nacina da ih razvijes, sto skroz menja kako ih igras. U igri ima tona dodatnog sadrzaja gde mozes da testiras razne bildove. Za glavnu kampanju mi je trebalo nekih 31-32h, a dodatnog sadrzaja ima jos toliko, jos nisam ocistio ovaj najnoviji update, ali polako i to ce da se opere :D

Muzika je vrhunska. Moj limitirani srpski recnik je moj neprijatelj ovde, ponestaje mi superlativa za ovu igru :D

Ako je nekako niste do sada odigrali, ispravite tu nepravdu.

This song is so fucking good.

Last edited:
Back
Top Bottom