• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Clair Obscur: Expedition 33 [2025]

Manja ili veca ocena od proseka ne znaci nista, sve zavisi od samog autora. Npr, ako neko ne moze da radi ili ga nervira ceo fokus na precizni parry kao u igri Sekiro, onda on nema sta da trazi sa E33.

Uff nije valjda peri kao u Sekiru, dodjavola, nikako mi ne lezi taj sistem...

Za svaki napad protivnika se MORA uraditi parry ili [malo laksi] dodge, bez toga se ne moze proci ni kroz prve borbene sekvence igre.

Inace gledam helpfull early tips & tricks videe sada, i ladno sam propustio u prvoj zoni Dead Energy pictos [+3 AP on enemy kill]. A prosao sam 10h igre bez toga... /facepalm

a pa ako moze dodge u svakoj situaciji, onda nema frke, tu sam master...

Pa podseca na FFX jer je uglavnom linearna igra [sa world map-om gde mozes da biras kuda ces da ides], ali prica je mnogo ozbiljnija. Combat je dosta akcioniji iako je osnova turn-based.

Igra je kao Final Fantasy, ali ako ga je pravio HBO sa francuskim showrunnerom i Guilermo DelTorom kao producenta i vizionara sveta igre. :D

Ali na kraju krajeva, nije bitno na cega igra podseca. Ceo paket je kvalitetno dobro sklopljen.

The Chances Of Clair Obscur: Expedition 33 Getting DLC Are “Good,” Hints Lead Writer

"Nothing concrete that I can say at the moment, we're honestly still just trying to process everything that's happening. It's been a lot to take in!" Svedberg-Yen began when trying to answer the question of whether DLC for Clair Obscur is incoming.

"We've always said if there is strong desire from the players that we would love to do something more, and based on the responses so far, I'd say chances are good."

28 hours in, sada sam bezobrazno nagruvan sa skill-ovima. Paintress, here I come!

UE5 sa Lumen, Nanite, Virtual Shadow Maps i Metahuman likovima. Dobar locked 30/60 framerate na svim konzolama, osim retko u nekim 30fps-locked cinematicima. SeriesS ima samo 30fps.

Last edited:
Paintress, here I come!
Sooooooo, about that... Some WILD things happened. :D

egz34ig77fe81.jpg

The epicness continues!

Back
Top Bottom