• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

WiiU Cemu - Wii U emulator

Apex

Well-known member
Patron
Reaction score
4,251
Emulator koji je odavno doveden skoro do savršenstva ali se i dalje optimizuje i unapređuje u svakom smislu.

Kompletno uputstvo za setup je ispod a za svaki novi update najbolje je pratiti odlični YT kanal BSoD Gaming.

Odlična stvar kod emulatora je što podržava laku instalaciju modova za pojedinačne igre, najviše modova ima naravno za Zeldu BotW koja je unapređena za otprilike 3 konzolne generacije i to i dalje traje.

Uglavnom emulator je već sada smešno zahtevan, i svaka igra se vrlo lako podesi da barem radi u većoj rezoluciji nego na Wii U a za najpopularnije igre postoje i razni modovi.

Realno, koliko je igara sa WiiU ponovo izdato na Switchu, ovo je nacin da se odigraju neke od najboljih "Switch" igara na (zasad) ispeglanijem emulatoru :), BOTW stvarno brutalno radi. Secam se moda koji menja ikonice dugmica da matchuju Xbone/ds4 kontroler, to je bas korisno ljudima koji planiraju da igraju na PC.

Realno, koliko je igara sa WiiU ponovo izdato na Switchu, ovo je nacin da se odigraju neke od najboljih "Switch" igara na (zasad) ispeglanijem emulatoru :), BOTW stvarno brutalno radi. Secam se moda koji menja ikonice dugmica da matchuju Xbone/ds4 kontroler, to je bas korisno ljudima koji planiraju da igraju na PC.
uuu to je korisno, bukvalno glavna stvar koja me odbija kod emulranja modernih konzola.

Last edited:
uuu to je korisno, bukvalno glavna stvar koja me odbija kod emulranja modernih konzola.

5a610e6d04f97.jpg

Updateovao sam pre neki dan Cemu na zadnju verziju posle par meseca ne-igranja BOTW-a. Znaci, igra je poletela, 120fps je maltene achiveable. :D

Super je i mod za 2x LOD udaljenost za protivnike.

I meni extra radi na 11 godina starom cpu i7 2600k na 4.3Ghz. U 4k rezoluciji na great platou imam 55FPS a u kakariko village 45FPS. OpenGL. Nvidia GTX 1070.

Eh da, PS3 DualShock3 motion controls radi extra. Prodao sam PS4 pa sam mislio da sam ostao bez motion controls ali radi i PS3 gamepad odlicno.

Last edited:
Back
Top Bottom