JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,371
I ja se mozgam isto al niko mi ne brani da je i ja dočekam na nož tako da ću uzeti verovatno pa šta bude
Ne samo za nove igre, vec i razna reizdanja. Novi Witcher 3 je odlican sada na DualSense-u, vibracioni motori dizu imerziju. Salju audio fajlove od svakog udara Roach-ove kopite po zemlji na gamepad, tako jednostavno a efekat u rukama odlican.Mogu reci da PS5 igre beskonacno bolje koriste to, nego sto su PS4 igre "podrzavale" trackpad.
E jeste to mi je bilo baš do jaja.Ne samo za nove igre, vec i razna reizdanja. Novi Witcher 3 je odlican sada na DualSense-u, vibracioni motori dizu imerziju. Salju audio fajlove od svakog udara Roach-ove kopite po zemlji na gamepad, tako jednostavno a efekat u rukama odlican.
Morao sam ispraviti malchice.Štagod da je potvrdio bolje DOBRA nova igra nego rimejk
Al dobar je on lik svakako
Ne slushaj forumashe, svi smo prljavi PC nerdovi koji su djanu videli samo tokom rodjenja.Sem ljubomira nisam video jedan utisak za ovu igru od forumaša
Meni je negde do PS4 ere bilo baš smešno i redovno sam gledao onda sam samo stao smorilo me, al da uvek je bio on point....Njegov (chesto losh) humor u stranu
Samo hardkor pro gejmeri su napravili CrossfireX preorder.Zajebi tu priču ja slušam Čodeksa uvek, on je PRO Gejmer, nema naslova kojem nije doakao
misliš da prepriča i celu igru nekad heheVideo neću pogledati jer voli da se gađa spoilerima