• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Callisto Protocol

I ja se mozgam isto al niko mi ne brani da je i ja dočekam na nož tako da ću uzeti verovatno pa šta bude

I ono sto sam zaboravio da napisem je da sam ponovo vrlo zadovoljan implementacijom Dual Shocka 5 ili kako god se zove u ovoj generaciji. Kratanje vazduha, vibracije masinerije, sve se spontano i nenapadno oseti kroz hapticki feedback. Mogu reci da PS5 igre beskonacno bolje koriste to, nego sto su PS4 igre "podrzavale" trackpad.

Mogu reci da PS5 igre beskonacno bolje koriste to, nego sto su PS4 igre "podrzavale" trackpad.
Ne samo za nove igre, vec i razna reizdanja. Novi Witcher 3 je odlican sada na DualSense-u, vibracioni motori dizu imerziju. Salju audio fajlove od svakog udara Roach-ove kopite po zemlji na gamepad, tako jednostavno a efekat u rukama odlican.

Ne samo za nove igre, vec i razna reizdanja. Novi Witcher 3 je odlican sada na DualSense-u, vibracioni motori dizu imerziju. Salju audio fajlove od svakog udara Roach-ove kopite po zemlji na gamepad, tako jednostavno a efekat u rukama odlican.
E jeste to mi je bilo baš do jaja.

Eh, samo je potvrdio ono shto sam do sada chitao o igri. :\
Shteta. OK, cheka se Dead Space.

Sem ljubomira nisam video jedan utisak za ovu igru od forumaša

Svakako je novo uvek bolje od rimejka pa i kad je DUHOVNI RIMEJK opet je svežija priča

Zajebi tu priču ja slušam Čodeksa uvek, on je PRO Gejmer, nema naslova kojem nije doakao

Igraće se igra kada stigne na red, a onog gore Zero Punctuation smarača ne pratim odavno. Dovoljno mi je cinizma i kvazi sarkazma od njega za života.

Njegov (chesto losh) humor u stranu, kvalitetno istakne mane u igrama, ali da, prvo Chodex, onda ostali.

Ja nemam problem sa Zero Punctuation, čovek uvek lepo objasni _zašto_ nešto hejtuje, i ja to poštujem.

Video neću pogledati jer voli da se gađa spoilerima, a ja bas preferiam da igram u slepo, i što manje čitam i gledam o igrama koje igram. Kad pređem ili odustanem, pogledaću.

PS. Cinizma nikad dosta :).

Skoro sam zabo

Ulazimo u 2023 sa 20 fps zna se

RrtjQPm.jpg

Back
Top Bottom