• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Callisto Protocol

Na stranu grafika - reakcije su mlake. Koliko vidim po snimcima, jedna stvar je evidentna - ako moraš da se mlatiš sa čudovištem sa palijom iznova i iznova, to više nije horor.

Krenuo Callisto Protocol. Puno toga mi se svidja. Za pocetak u igri nema quest markera, jednostavno ti kaze sta je cilj, ali ne i kako do njega doci. Level design je normalno odradjen pa je uglavnom jasno gde treba ici. Takodje, on-screen interfejs je sveden na minimum, takoreci ga nema, cak je i health indikator zapravo deo sveta. Igra ti prepusta kontrole bez previse ekspozicije a ono sto ima od cinematika je lepo uradjeno. Generalno voice acting, animacije, sve je top notch. Grafika i raytracing na PS5 su bombona. 30FPS nije prevevliki bummer jer je igra generalno spora. Necu ni da probam performance mode, za slucaj da mi se svidi :D

Definitivno cu nastaviti da igram.

Last edited:
Ja se mozgam da li da uzmem igru. Igra mi se dobar Dead Space već duže vreme, a malo su me razočarale Meta ocene moram priznati, baš je igra dočekana na nož. Nadam se da je neće pustiti niz vodu, već će zakrpiti šta god da je problematično u igri.

Back
Top Bottom