• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Callisto Protocol

Nadam se samo da ću imati za 2-3 godine komp koji će moći ovo da potera makar na minimum. I dalje sam optimistično oprezan, a trebalo bi i vi da budete - nostalgija naočari su ovih dana opasna stvar.
Igra uopste nije zahtevna, ne mraci.. ide jak cross dzen gas! Dok je nama PS4 ziv nema brige

Ne treba meni silni metacritici i game opisi. Dovoljno mi je 2 minuta triler da bih znao da li je igra za mene ili ne. Ovo je apsolutno moj teren gde dominiram, ali bi bilo previse da uzmem day 1 jer sam previse igara poceo/kupio za black friday a nista zavrsio. Na XSS uzeo sam COD Black Ops Cold War i uzivam u kampanji. Razmilsljam se da kupim Vanguard. Na istoj platformi uzeo sam Klonoa phantasy reverie series i little nightmare 2. Deathloop se nece sam zavrsiti, Treba da ubijem 8 vizionara u istom danu i the end. Na switchu sam za 70 evra kupio dve first party igre- Mario Tennis i Mario Party Superstar. Obe ce biti potpuna zurka online. Na ps5 poceo Forbbiden West i Dying Light 2 koje igram paralelno...Ne znam sta da kazem..

To je jedan od razloga za te hodnike. Drugi razlog je da treba nekako da odvojis razlicite delove nivoa bez repeticije i da sprecis igraca da se vrati nazad.

Ne znam kako da izbegnu takav vid loading-a kada PC storage nije nvme mandatory. Kako da optimizuju brz loading na HDD-ovima ili običnim SATA SSD-ovima?

da je igra puni nextgen i pc bi imao nvme pod minimum requirements, ovako jbg.

Pa verovatno i jeste, console current gen, s tim što će na PC opet moći da se potera na HDD-u.

Pa nek preskoce koridore na uredjajima koji zadovoljavaju specs ffs, ako su vec toliko iritantni.

Back
Top Bottom