• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Callisto Protocol

Najbolje uradjena lica do sad, bes mi lebac, jeste LA Noire ima grimase, ali ovo cepa po detaljima, bukvalno izgleda ko real.

yep, lako je (...relativno) uklopiti sve po slicici... uz osvetljnje, materijale i animaciju iz igre to nece izgledato toliko fotorelisticno.

Uspesno odoljevam da pogledam ista vezano za ovu igru. Video sam onaj prvi trailer, dovoljno je. Zelim da znam sto manje kada udjem u igru, jer zelim kvalitetan horor u kojem ce mnogo toga da me iznenadi. Mogu izdrzati jos par dana, ali jedva cekam.

Da si ti meni živ i zdrav, ja sam obrnuo Dead Space 1 na hard na launch-u igre na X360, kao i Dead Space 2 isto na launch-u. Trojku sam posle nekog vremena batalio jer mi se nije svideo smer u kom su otišli, previše akcije, dodge/roll i ostala sranja, kao GeoW da igram. Tako da ne sekiraj se ti za mene gejmeru ;)

Promaklo mi je da je Sam Witwer deo glumacke postave

Takodje, sto se ekskluzivnih death animacija u Season Pass-u tice, one jos nisu napravljene. Bice dodate tokom sledece godine.

Season Pass ce tokom 2023. dodati DLC story ekspanziju, Riot wave base mod, i Contagion permadeth story mod. Riot i Contagion modovi ce imati te dodatne death animacije.

Nadam se samo da ću imati za 2-3 godine komp koji će moći ovo da potera makar na minimum. I dalje sam optimistično oprezan, a trebalo bi i vi da budete - nostalgija naočari su ovih dana opasna stvar.

Back
Top Bottom