• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

BOSS™ ボス eSport

BOSS™ isključivo sluzi kao platforma za promoviranje fighting igara,naglasak na zabavu te uz sto bolju moguću kvalitetu naravno.

Posto sam ja sam uglavnom u organizaciji i planiranju-treba mi duže vremena da organiziram i napravim event.ali možda je tako i bolje,barem ne postane dosadno s vremenom...

Uglavnom od Januara iduće godine kreče Fatal Bouts Series,serija turnira ,pa evo sto vam spremam!

Boss Fatal Bouts je nekoliko evenata podržano od strane SNK.Cilj je sakupljuje igrača upoznavanje i zabava-to je primarno!
Teško je ponekad izraziti na internetu ali,ako te zanima vise slobodno se pridruži na nekim od naših evenata,sljedeći je KOFXV sa zanimljivim gostima i odličnim igračima!

Početak "Gladnog Vuka"|Dokumentarni film​

Moj pokušaj dokumentarnog filma kratko o povijesti SNK prvi dio,serijal bi trebao biti kronologija Fatal Fury igara.
Ljudi koje vole borilačke igre,retro stvari bacite oko!

Kratki video o povijesti SNK,nažalost u našoj regiji je SNK totalna nepoznanica,video je namijenjen domaćim igračima u regiji,video ima i engleske titlove!
【Ovo je prvi ovakav video koji sam napravio nije savršen...sljedeći će biti bolji!】

Attachments

• snapshot8.png
    snapshot8.png
    1.1 MB · Views: 1
Igra Rokenrol cela Jugoslavija! je online turnir u igri Guilty Gear Xrd REV 2 (Steam/PC) za igrače s prostora bivše Jugoslavije. Secret Level Forum će nagraditi pobjednika turnira Steam igrom u vrijednosti od 60 eura. Organizacija Boss Digital Media.

SNK borilačke igre uz svoj prepoznatljiv gameplay su unijele u ovaj žanr likove za koje su igraći počeli mariti...to su likovi koji su imali svoje životne uspone i padove-ali jedno ih sve veže borili su se do kraja! Pa što to točno veze Terry Bogarda,Geese Howarda i Rocka Howarda-pogledaj u ovom kratkom dokumentarnom videu!

Back
Top Bottom