• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Boks

2CR4ZY

Forumski Apotekar
Reaction score
8,556
Floyd Mayweather vs. Logan Paul - egzibicioni mec

floyd-mayweather-logan-paul-weigh-in-faceoff-ap.jpg

Prilicno cudan (kao i inace), ali i zabavan event... prvi put da vidim kisu na boxerskom mecu, odrzali su ga na otvorenom, na Hard Rock stadionu, naleteo pljusak dok su bile uvodne borbe, mala cerada koju su stavili iznad ringa nije puno pomogla, ulazila voda u ring, boxeri se klizali ko na ledu, moglo je da bude gadnih povreda.
Ne znam dal su bili previse ambiciozni ili je to zbog korone, ali nisu uspeli ni polovinu stadiona da napune, rekao bih da je bila trecina stadiona.

Floyd i Logan su izboxovali svih 8 rundi i nije bilo pobednika, obzirom da nije bilo sudija za bodovanje, jer je egzibicija.
Prve 3 runde je bezao po ringu Floyd, druge 3 runde je bezao po ringu Logan, a dve zadnje runde su se grlili.
Logan je prijatno iznenadio, izdrzao je svih 8 rundi, par puta ozbiljno udario Floyda, koji to i nije bas osetio, kao sto je i Logan pojeo par ozbiljnih udaraca od Floyd-a, ali Logan je mnogo vislji, tezi i mladji od Floyd-a, tako da su mu te cinjenice pomogle da ostane u borbi i treba mu cestitati na prikazanoj zelji i trudu.

Mozda ce opet biti borbe izmedju njih dvojice (mada nisam ljubitelj toga), a mozda Floyd vs Jack Paul (sto ima vise smisla)

Btw svestan sam apsurda da otvaram boks topic sa ovakvom (neozbiljnom) egzibicijom, ali bilo je dovoljno vremena da ga bilo ko otvori :D

hocu da vidim napucanog taysona protiv jake paula. inace shit mec, floyd je ostario i nije mogao da zavrsi mrtvog umorno logana.

E Tajson ga ne bi stedeo, valjda zato Paulu i ne pada na pamet da ga izazove :D
Flojd... sta znam, jeste proslo par godina otkad je razbio Konora, iz nekog razloga sam ocekivao da je i dalje na istom nivou... ko zna, mozda i jeste, nego je ovo pustio da bi kasnije uzeo jos para revansom ili protiv njegovog brata... uglavnom ocigledno je da ima dosta namestanja u ovakvim mecevima.

Meni je Maywheterov stil borbe uzasan ja stavno nemam zivaca da gledam lika koji 12 rundi bezi po ringu od protivnika. Nisam gledao ovo niti planiram iskreno.

Bolje gledati kechanje, barem se zna 100% da je rezultat nameshten.
Preterali su sto se redovno grle posle meca, posle ovakve otimacine para... ali nije ni za ocekivati da su inteligentni.
Meni je Maywheterov stil borbe uzasan ja stavno nemam zivaca da gledam lika koji 12 rundi bezi po ringu od protivnika. Nisam gledao ovo niti planiram iskreno.
Da i ja to mrzim, takodje smatram ga za vrlo prljavog borca... ne volim ga jos od borbe sa Pakjaom.

Ja sam bas pre par meseci gledao ponovo taj mec sa Pakjaom tuga jebena od boksa, lik je bukvalno drzao gard 12 rundi i setao u krug, ja da sam bio na mestu od Pakjaa bacio bi rukavice na pola meca i reko bi mu evo ti pojas jebo te pojas.

Nikada nisam voleo Mayweathera. Po meni najprecenjeniji bokser ikada.

Glas mora da je dodat kasnije....zar ne? Xd

edit: sto se tice mayweather vs pacquiao, secam se na taj mec se cekalo 100god- na kraju ispade meh, pacquiao bese imao povredjeno rame.

Last edited:
ovo nisam gledao i nameravam da i dalje ignorisem potpuno nebitne likove i matore drtine. pratim svih 17 kategorija u profesionalnom boksu svakodnevno. skoro svake nedelje gledam neki mec. najbitniji mecevi ove godine su estrada - gonzalez 2, tejlor - ramirez (sva 4 pojasa) i dzermel carlo - kastanjo u julu (sva 4 pojasa). niko to ne pominje. prosle jeseni je bio buduci mec decenije, zepeda - barancik. niko u srbiji to pomenuti nece. mozda najzabavniji mec ove godine je bio valdez - bercelt. tu je i figeroa - neri. zato gde god pogledam se pominju samo penzioneri i nebitni likovi.

2cr4zy, tema nije bila otvorena, jer smo u poslednjih 5 godina samo voja i ja gledali boks, a drugi su rekli da ih ne zanima otprilike. ja sam istrazivao od 1880ih nadalje (queensbury rules). mogu dati neke preporuke ako neko nista nije gledao, a zeleo bi.

sto se tice mayweather vs pacquiao, secam se na taj mec se cekalo 100god- na kraju ispade meh, pacquiao bese imao povredjeno rame.
cekalo se 5 godina zbog vise razloga. pakjao boksuje u avgustu protiv spensa. ako pobedi njega i kroforda, moze se smatrati najboljim svih vremena. obe pobede se smatraju nemogucim doduse.

koga zanima moze sve da nadje na youtubetu, ima mali milion meceva, ne mora uopste da se ide na nesto nepoznato, da gledas napoznatije likove tipa ali, tyson, roy jones ima da gledas mesecima... prilicno je interesantno gledati evoluciju tih likova kroz godina

Last edited:
Jbg ne bi se ni ja kladio na woodley-a, lik je izgubio poslednjih 10 borbi...

milsio sam da tyson treba da se bori potiv joshue xd...toliko o mom pracenju

Trebao je, ali mora trecu protiv ovog smaraca, jer tako nesto je bilo sastavljeno u ugovoru jos ranije kad su se dogovarali za prvi mec.
Jbg, odvalice ga Fury ponovo, pa nek onda odvali Dzoshu i ja srecan.

najgluplje stvari su neaktivnost i glupe sudije. realno je bilo da fjuri pobedi u prvom mecu, pa bi revans iz ugovora bio ispostovan u drugom (proslogodisnji nokaut). od proslog leta su sve strane znale da vajlder zeli treci mec, jer je odmah iskoristio tu opciju u ugovoru. bob arum je glupo namerno cekao decembar prosle godine da kaze kako je vreme za treci mec sa vajlderom isteklo i da je fjuri slobodan. onda je fjuri hteo pripremni mec sa agitom kabajelom (15. na wbc listi, poslednje mesto koje moze da bude izazivac za titulu), ali je taj mec otkazan kad je vajlder ponovo pripretio da ce biti sudskih problema. i sad su lepo cekali jos 5 meseci ne radeci nista. edi (dzosuin promoter i jedan od tri najvece "struje" u boksu poslednjih 7-8 godina) je sam pregovarao sa arapima, ali se sve toliko oteglo da je na kraju i prespori proces pred sudom zavrsen pre konacnog dogovora za mec dzosua - fjuri. vajlder nikako ne zeli da ih pusti da prvo zavrse sa tim mecom, cak ni za 20 miliona dolara koliko se pominjalo kao obestecenje. mene boli uvo za svu trojicu, ali cela kategorija je blokirana zbog dva nesposobna promotera i jednog tvrdoglavog poremecenog boksera (vajlder sa svojih PET izgovora zasto je izgubio).

Back
Top Bottom