- Reaction score
- 5,375
to sam i ja primetio. nisam pre nailazio na toliko oprecnih iskustava kada su bossovi u pitanjuali sam se sa Paarlom užasno maltretirao

to sam i ja primetio. nisam pre nailazio na toliko oprecnih iskustava kada su bossovi u pitanjuali sam se sa Paarlom užasno maltretirao

Mene je u Chalice dungeonu useravao onaj zapaljeni pas kojeg moras da ubijes a da ne primis nijedan udarac valjda taj Chalice smanji HP na tipa 3-4%. Problem najveci je bilo njegovo autisticno kretanje bez ikakvog smisla nikad ne znas sta ce mentol da uradi![]()

testera je od pocetnih oruzja najvise noob friendly, sekira je kao malo advanced ali nista posebno. mislim da je pocetni stap najgori za prvo igranje. sto se tice blood starved beast, samo je kontrolisi tako sto bacas blood koktele i ona ce nekoliko sekundi da samo targetuje to mesto, dok je ti bijes. iskreno nemam preterano vise saveta za tebe, jer ako si do BSB dosao, nema zime za tebe, igru ces da predjes 
jes, nisam jedini!Zapeo sam sinoć na Blood starved beast. Probao samo jednom, batana Alfred i ja smo svukli kučku na 10% HPa a onda nas je ubila obojicu poison novom. Dajte neki savet. U nekom dupetu sećanja mi stoji da sam našao neki blood cocktail, da je gađam time/na'ranim? Možda se pripitomi![]()

Generalno je u Souls igrama najveći skok u težini između prvog i drugog prelaska, posle ide postepeno.