• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 Bloodborne

Doduše, posle sam ga kao naučio u Chalice Dungeon-u, sad znam tajming da dodge-ujem eksploziju umesto da bežim od njega. Samo treba da se držiš blizu da mu lomiš noge :D

Mene je u Chalice dungeonu useravao onaj zapaljeni pas kojeg moras da ubijes a da ne primis nijedan udarac valjda taj Chalice smanji HP na tipa 3-4%. Problem najveci je bilo njegovo autisticno kretanje bez ikakvog smisla nikad ne znas sta ce mentol da uradi :D

Taj Chalice ti prepolovi health, može i dalje da te udari, ali ima nekoliko insta kill napada. Nije problem ni što je nepredvidiv koliko su hitboxovi problem, pogotovo kad zamahne glavom. Jedan od retkih boss-ova gde nisu bili precizni sa tim.

Ostalo mi je tako u secanju da sam bas imao malo hpa i da me je jebeno 1 shotovao stalno.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

svake nedelje se makar jednom ponadam da cu negde nesto procitati ali prc

Probao Dark Souls na Switchu i uopšte mi nije legao, ne mogu ni da kažem zašto.
Probao Bloodborne i neverica jbte, šta su napravili. Kao što neko reče, proveo sam ne znam koliko sati sa seljaštvom u onoj prvoj zoni gde su me sekli ko repu a onda sam provalio Hunter's Axe. Možda i ne ali liči kao da je napravljena da bude noob friendly, opak reach i OP R2 charge napad.

Igra izuva. Odavno nisam imao utisak toliko dobro isprepletanih elemenata, bukvalno ne prestajem da se oduševaljam, malo komadići lore-a, malo level design i mnogo najbolji fajt sistem ikada u igri što se mene tiče. Je, frustrira koliko je teško ponekad i koliko troluje ali nekako je dobar tip frustracije, nisam ni znao da želim da budem ovoliko maltretiran.

Zapeo sam sinoć na Blood starved beast. Probao samo jednom, batana Alfred i ja smo svukli kučku na 10% HPa a onda nas je ubila obojicu poison novom. Dajte neki savet. U nekom dupetu sećanja mi stoji da sam našao neki blood cocktail, da je gađam time/na'ranim? Možda se pripitomi :)

ooooo, sveza krv has joined :D testera je od pocetnih oruzja najvise noob friendly, sekira je kao malo advanced ali nista posebno. mislim da je pocetni stap najgori za prvo igranje. sto se tice blood starved beast, samo je kontrolisi tako sto bacas blood koktele i ona ce nekoliko sekundi da samo targetuje to mesto, dok je ti bijes. iskreno nemam preterano vise saveta za tebe, jer ako si do BSB dosao, nema zime za tebe, igru ces da predjes :D

plus, OBAVEZNO igraj i DLC, fantasticne boss borbe se tamo nalaze. maria <3

E da, DLC. Da kupim odmah, za prvi pass ili je neki tip end game-a?

Zapeo sam sinoć na Blood starved beast. Probao samo jednom, batana Alfred i ja smo svukli kučku na 10% HPa a onda nas je ubila obojicu poison novom. Dajte neki savet. U nekom dupetu sećanja mi stoji da sam našao neki blood cocktail, da je gađam time/na'ranim? Možda se pripitomi :)
jes, nisam jedini!

blood coctail bacis u cosak, i zapalis oruzje sa fire paper, i tuci

al otrovace te svejedno, ako mozes i antidote da priustis, ekstra... a za dlc, evo nek neko strucniji kaze, ja nisam igrao - ali valjda je poenta da ga igras NE kada predjes igru, vec ranije?

paaaaa nije ni dlc tako jednostavno startovati i odigrati....zato sto BLOODBORNE:)

dlc se otvara u odredjenom trenutku kada se ispuni odredjeni uslov, recimo tek na polovini igre dlc postaje dostupan
dlc je (dosta) tezi od osnovne igre, sve je buffovano poprilicno
sam dizajn trash protivnika je izazovniji...par bossova treba doziveti (jedno 40ak puta lol) i preziveti radost posle njihovog killa:)

kada zavrsis basic game automatski se startuje NG na tom save-u, sto znaci da ne mozes da startujes odmah dlc, a slag na torti je sto NG automatski scalleuje hp/dmg protivnika naravno i dlc-u
ja nisam ni hteo da startujem dlc u NG++ lol

ukratko....mozda je najbolje da pauziras main game pred zadnjeg bossa i onda pew pew dlc
ako zapnes u dlcu lako mozes da se vratis u main game gde ces imati najbolje rune kao i mesta za farmanje xp, sto ce ti svakako pomoci za dlc

Danke za fire paper rale. To onda znači da mogu i molotova da koristim? Moram da probam svašta jer ne ide. Klala me je sinoć dok nisam potrošio sve vialse pa sam morao da farmam za još u Old Yharnam.
Ide mi super do oko 30% HPa, onda postane previše, ne mogu da provalim ni kakva mi kamera više odgovara, da li da je lockujem ili ne. Takođe, tek sam juče provalio koliko je zajeban model, kapa dole ko je pravio. Prvi utisak i cela prva faza vara da je beast tanušna i nevelika a ustvari je čudo ogromno kad se uspravi i krene da vileni.

Au koja akcija sa DLCom, stvarno su drogoši Fromovci. Me gusta :)

DLC je najbolje pred kraj jer ćeš tek tada biti dovoljno jak, jedino što ćeš posle biti malo razočaran final bossom jer je prelak u odnosu na ono sa čime ćeš se susresti u DLC-u.
Možeš i kao ja, nakon prvog prelaska, negde na sredini drugog, samo što će onda da bude opasan difficulty spike.

Koliko se sećam, ti si bio solidno overlevelovan :) Generalno je u Souls igrama najveći skok u težini između prvog i drugog prelaska, posle ide postepeno.

Imam manje vremena pa ne igram ali da se pohvalim da je BSB u penziji. Nerealno je koliko sam puta poginuo u prethodnom pokušaju a onda sam seo i ubio je iz prve, bez alfreda, bez blood koktela, ali sa fire paper u zadnjoj fazi (hvala brate rale još jednom).
Bloodborne je kao ukrštenica, zahteva kvalitetan off-time.

Back
Top Bottom