• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Bleak Faith Forsaken

The developer's username is "ubermensch" and the game's logo on its official Twitter looks pretty similar to something.

Ovo sam i ja primetio
Chim sam video onaj skrinshot gore, primetio sam nickname lika, ali ono, mozhda gotivi filozofiju, voli Nichea. Mozhda ono nije nekakav remiks crnog sunca, vetj... kolovrata. Sve je mogutje. :P

Chim sam video onaj skrinshot gore, primetio sam nickname lika, ali ono, mozhda gotivi filozofiju, voli Nichea. Mozhda ono nije nekakav remiks crnog sunca, vetj... kolovrata. Sve je mogutje. :p

Yeah well, kontam da je kolovrat i svarog backdoor opcija za njih ukoliko ih neko optuži, kao za animacije što su kupovali od drugih a nisu znali da su ukradene iz Elden Ringa :D

Da, sve je moguće xD Ubermensch i Kolovrat su bolji par od Ubermensch i Black Sun svakako :D

Imaju jos jedan odgovor. Prosledili su pitanje Epic-u oko tih store itema koje su tamo kupili, a potvrdili su da ce promeniti te animacije svakako.

Ovaj lik što daje apdejtove, mislim da je on animator jer nije programer je upravo promenio diskord nickname u überfaith42 :D

Brate... uzeo da guglam jer ono, ne znam ni ja što, šta znači 42 u njegovom nicknameu.

Prvi search result

"Der Übermensch", a German propaganda poster from 1942.

Нацисти су више пута користили термин Untermensch у писмима и говорима које су упућивали против Јевреја, а најозлоглашенији пример њих је била СС публикација из 1942. под насловом Der Untermensch, која садржи антисемитску тираду која се понекад сматра изводом из говор Хајнриха Химлера. [15][16][17]

Auu , gadan nazi je ovaj uber man.. da ne kazem da mi i nije zao sto im ovako prolazi ova igra 👏

Valjda nije toliko jebeno lud da gaji nacističke ideje u 21. veku, mogu da razumem ako je čitao Ničea i odatle je preuzeo ideju za nick, ne bi bio ni prvi ni poslednji.

Bogami, ovi su tikovali every box kako da sto bolje negativno izreklamiraju igru, ali obzirom da ih je samo troje, da vidimo dal ce sta i zaraditi.

Mnogo "slučajnosti" on kaže da mu je nick zato što ima 42 godina lol. Pravda se na Discordu.

Mnogo neukusno u pičku mtaerinu. Gotivim ja Ničea, sve je to kul, ali ne potpisujem se nadčovek1942 na diskordu dok izbacujem igru na najvećoj gaming platformi na svetu, koja ima Crno Sunce kao logo a prvi lik koji te šamara u igri podseća na nacističkog vojnika.

Koliko glup i ignorant možeš da budeš da uradiš tako nešto i da misliš, ah niko neće primetiti... Glup ko kurac.

Valjda nije toliko jebeno lud da gaji nacističke ideje u 21. veku, mogu da razumem ako je čitao Ničea i odatle je preuzeo ideju za nick, ne bi bio ni prvi ni poslednji.
Brate imaš likove koji misle da su najpametniji na svetu i da niko ne može da ih izvali, mnogo jednostavno.

Evo da to nije tačno, što bi menjao nick koji koristi do 2018 na Diskordu, može da kaže, ma jebite se, sviđa mi se ideologija, ničeova ne nacistička.

Pravda se još kako je ubermensch bila osnovna inspiracija za Berserkera i još nekoliko mangi, okej i da je istina, nisam video da su japanci koristili ubermensch u mangama.

I kao svaki koliko toliko pametan čovek, ako je već zasrao, treba da se skroz povuče iz bilo kakve komunikacije za igru, a ne da se pravda i piše objašnjenja na diskordu šta znači šta.

A sto ulazete TOLIKO energije oko igre koja je navodno prelose ispala (da ne kazem smece)?

Realno, lepo sam napisao na Discordu, ovo je sve jako dobar materijal za dokumentarac. Samo se nižu slojevi i ako bi se radilo kroz prizmu procesa pravljenja igre i o tvorcima, i odnos sa intertnet družinom koja ih je dizala u nebesa, eto nama punokrvnog domaćeg dokumentarca.

@Wahad ako je zaista takva situacija, da je otvoreno to držao sve godine, i da jeste nacista, onda je najveća budaletina. Barem se oni danas trude da budu prikriveni ako imaju gram mozga. Neverovatno je da je toliko toga bilo prisutno i da niko pre nije povukao pitanje na Discordu-njihovom kickstarteru, i što niko ništa nije proverio.

Ne bi me začudilo i da ispadne da su klasični metalci u pitanju, koji se lože na "okultizam" i tu zajebanu heraldiku, ali da su ko snežne pahulje.

Koji nivo ocaja... ali jbg, mogu u neku ruku da ih razumem, zamisli godinama po ceo dan pravis igru i na kraju ona ispadne govno...

Back
Top Bottom