Plus, Blasphemous 2 u 2023!
M-m-m-m-maximum hype!
Ne bih se mogao slozhiti sa par stvari. Backtracking mi nije problem, pogotovo jer mi je kombat postao lak pa samo shurim ko zver, ali okej, imam preko 70 sati u igri pa se verovatno se setjam muka. Isto i sa padanjem i insta smrtima, meni nisu smetali, chak ni dok nisam znao da igram dobro, nekako sam ih prihvatio kao deo igre i git gud tripa. No, teleport laser duhovi nek se gone u tri lepe!level design, ne-fer mob placement (glupi teleport laser duhovi i ostala bagra), bespotreban backtracking (nedostatak portala + loša povezaost), kombat flow, parkor (jeftini padovi, insta-death šiljci), tempo
Počeo sam da igram juče. Zanimljiv setting, a Souls inspiracija je očigledna. Nema baš tako utegnute kontrole kao što bih voleo, ali ni borba nije tako teška pa taj nivo kontrole nije ni potreban. Artstyle mi je on and off, na momente mi je dobro, na momente ne mogu da gledam u igru. Svakako ću nastaviti jer je dobra za sad.
moze u naziv samo da se doda I i II, pa da bude ko tipa Dark Souls tema...Ajmo nova tema fanovi![]()