• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS2 XBOX Black (2006)

Значи нисам једини који је то примјетио. Почињао сам је играти два пута на PS2 и оба пута одустао због тако ниског фрејмрејта да је то било за неповјеровати. Не знам како је прошло уопште на тржишту, чак и у тадашње вријеме.
Jako lose u to vreme sa obzirom da je bila najavljivana kao ''Halo killer'' a ispao je low fps clusterfuck. Ali zato su dvojka i trojka isporucili sve kako treba :)

xbox igre koje koriste QAA antialiasing izgleaju super, taj aa bas dobro cisti aliasing. problem sa xbox igrama je flicker filter, po defaultu je nas jak, sve igre izgledaju mutnije nego na ps2/gc.

black sam presao jednom, valjda. dobra igra., mada sem te grafike i nije ostavili neki wow utisak na mene. prica i medjuanimacije su mi bile meh ali sa takvim tipom prezentacije price i akcije black je bio keo neka preteca modernog cod-a.

Daj nastavak Burnout trojke, a ne onog sranja koji je izlazio posle njega...

Black je bio pravo otkrovenje u ono vreme. Može mu se milion stvari zameriti ali atmosfera koju stvara kada krene pucanje je fenomenalna. Posebno onaj deo kada se juriš po grupnim kupatilima i kancelarijama neke fabrike gde rokaž kroz zidove, vazduh je prepun dima komadiža zidova i keramike i samo se bljeskovi pucanja vide. Definitivno ni jedna igra nije dostigla taj nivo zadovoljstva koje proizilazi iz pucanja posebno kada kreneš da prštiš iz M249.

Šteta što je Criterion dobio naredbu da pravi samo vožnje.

Back
Top Bottom