• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Berserk

manga se nastavlja. miura je davnih dana svom prijatelju ispricao kako ce se odvijati radnja, razne dijaloge itd. i on kaze da je tako i bilo posle objavljeno. on ce pricati cega se seca iz tih konsultacija, pa ce tako raditi mangu dalje. mozda bude super, mozda bude ocajno. videcemo.

Kad će Darkwood da krene sa izdavanjem, nema ništa na njihovom sajtu? I da su pametni, mogli bi ona lepa deluxe izdanja da izdaju. :D

Pitao sam ih pre par nedelja dok sam svraćao u onaj njihov podrum u Lominoj.
Kažu da će početi krajem leta, biće u sveskama oko 400-500 din po broju. I neće se prodavati ka kioscima nego u knjižarama.
I ja sam se nadao deluxe izdanju.

Jbt, sad zvao Darkwood, ovo izašlo!

Jel kupio neko? Jeste li zadovoljni kvalitetom izdanja? Ovo će biti prva Manga koju ću kupiti :)

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Jbt, sad zvao Darkwood, ovo izašlo!

Jel kupio neko? Jeste li zadovoljni kvalitetom izdanja? Ovo će biti prva Manga koju ću kupiti :)

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Izdanje je OK ali odbijam da kupim sebi tako lep crtež u tako malom izdanju. Ako može Talični Tom da dobije B3 gormat, Berserk mora! Ali kupio sam i poklonio dosta svesaka ljudima za rođendane, slave itd

Usput. izašlo 372 poglavlje!

Kupujem redovno. Sad je izašao broj 5. Bilo bi bolje da je veći format al ne žalim se. Imam veliku lupu :)

a što je to bitno?
svakako postoji način da poručiš legitimno i da ti stigne.

ma jok, free shipping, ne oporezuje se.

nekad bookdepository, sada amazon i kennys

Back
Top Bottom