• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

XBOX PC Avowed

Eno Jovcov i Boki se nedavno napatili sa STALKER 2, dok smo se Undenis i ja se nauzivali sa Steamom/Steam narodnjakom.

Ninja Gaiden 2 Black pre par nedelja bio pakao. Avowed sada isto...

Lista raste...

Isto misljenje, pre cu igrati narodnjaka nego microsoft gamepass verziju. NG2 Black cini mi se da nema Dlss u gamepass verziji, i bilo je jos dosta osakacenih igara

Eno Jovcov i Boki se nedavno napatili sa STALKER 2, dok smo se Undenis i ja se nauzivali sa Steamom/Steam narodnjakom.

Ninja Gaiden 2 Black pre par nedelja bio pakao. Avowed sada isto...

Lista raste...
Ja sam kupio igru na Steamu. Treba steam da poveca vreme za vracanje para, ono je bas bedna kradja :D Nema Stalker veze sa verzijom, jednostavno je igra nedovrsena. Pa neki dan je denis okacio da su imali 1700+ popravki u jednom patchu....
Dok sam koristio Gamepass nisam imao problema ni sa jednom igrom.

Isto misljenje, pre cu igrati narodnjaka nego microsoft gamepass verziju. NG2 Black cini mi se da nema Dlss u gamepass verziji, i bilo je jos dosta osakacenih igara

E, moguce da igre koje zakeraju na PC GamePassu su vecinski Unreal Engine.

Ja sam kupio igru na Steamu. Treba steam da poveca vreme za vracanje para, ono je bas bedna kradja :D Nema Stalker veze sa verzijom, jednostavno je igra nedovrsena. Pa neki dan je denis okacio da su imali 1700+ popravki u jednom patchu....
Dok sam koristio Gamepass nisam imao problema ni sa jednom igrom.

Moja greska, bio sam ubedjen da si igrao GamePass verziju.

Ma imali su oni i jos bar toliko popravki ranije, kada smo mi igrali. :D Pa nam opet bilo bolje nego GamePass-ovcima.

Ne znam za ostale igre ali znam da je GP Stalker 2 verzija na PCu imala jos gomilu dodatnih problema pored ovih redovnih (random brisanje sejvova creshevi itd). Tako makar vele na redditu.

tenor.gif

Back
Top Bottom