• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC art of raly

Slazem se da postaje jednolicno, mada mozda skracenje igre i nije neko resenje :D voleo bih nekakvu uzbudljiviju progresiju, ali eksperimentisanje sa tim je uvek mac sa dve ostrice - zna i da optereti "core" nebitnim stvarima.

Inace, kao sto je @ljubomir i prorekao - igra stize na Switch na "leto 2021". Ostaje da se vidi kakve ce biti performanse.
O divno, kupiću je opet 🤣

Što se smaralica tiče ja to baš ne volim. Management tima i para su mi uvek delovali kao neverovatno glupi filleri koji odvlače pažnju od vožnje. 60 minuta na popravku auta svake 2 staze + setup vozila je sve što želim.

Krenuo da igram, super atmosfera i osećaj vožnje.

Jedino je kamera baš tricky, barem meni.
Nekako mahinalno ne krenem da skrećem dok i kamera ne krene da se rotira, treba se navići.

Inače je l' ima ikakvog uticaja na progresiju to da li sam završio 3. sa 1 restartom ili 1. sa 5 restarta preostalih?

Promenio rotaciju kamere sa 30% na 40% i preporodio se koliko mi je sada lakše da vozim.
Po meni bi 40% trebalo da bude default.

Sve u svemu, nastavljam da igram, baš su me kupili gameplay i atmosfera. :)

Ukupan utisak je da je igra super ali poslednja trećina karijere je solidan grind i postaje malo zamorno voziti iste staze više puta.

Nadam se nastavku pošto ima dosta mesta za unapređenje.

Uzeh Switch verziju, grafika je blago reči očaj ali gameplay je sačuvan, I guess. Srećom art style ublažuje efekte grafike, za razliku od WRC serijala koji mi je bio neigriv.

Odlična igra u svakom slučaju.

Odigrah i ja ovo malo remek delo. Legla mi je igra ko budali samar. Nema milion opcija i podesavanja, mikromenadzmenta i ostalih sranja. Treba samo par klikova i odmah si na stazi. Simpaticna grafika, solidan izazov, vrhunska muzika, odlicno izbalansirana voznja i jednostavnost svega krase ovu igru. Kada sam savladao pravovremeno kombinovanje obicne i rucne kocnice voznja je postala pravo uzivanje.
Sta reci na kraju odlicna igra vredna ulozenog vremena. Najiskrenija preporuka bar da se proba ako nista drugo.

Last edited:
Ako volite Art svima bih preporucio i ovaj mali super zanimljivi indie rally, igra nije skupa a sve to je uradio samo jedan covek sto mi je neverovatno.

Back
Top Bottom