• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Apex Legends (F2P/Battle Royale)

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,366
apex-legends-1.jpg

Publisher: EA
Developer: Respawn Entertainment
Platforms: Xbox One, PlayStation 4, PC
Release Date: (Feb 04, 2019)
Genre: FPS, Multiplayer, BR
Ratings: RP

Players: 1-60

U redu, pa šta je tačno Apex?

Apex Legends je squad based Battle Royale FPS koji je razvio Respawn Entertainment. Smešteni u Titanfall univerzum, vi i još dva saigrača radite na tome da budete poslednji tim koji ce ostati na nogama dok koristite karakterne sposobnosti koje ne uključuju Titane ili trčanje u zid.
31286.jpg

- LEGENDS/HEROJI -

apex-legends-shooter-free-to-play-respawn-entertainment-titanfall-re3.jpg

Media

1*lNdBbMGR8sdWP603bI9keQ.jpeg

Last edited:
The latest season of Apex Legends introduces our most explosive Legend yet, a hard-hitting new gun, a world-shattering update to Kings Canyon, and a whole new batch of quality-of-life updates.

Season 8: Mayhem brings the boom starting February 2nd at 10am PT.

Brate koji smor linkujem ja PC nalog sa Xbox-om udjem u igru i nista mi nije otkljucano, posle malo guglanja izgleda se progres ne prenosi wut ??? Koja je poenta onda jebenog vezivanja naloga... Imao sam dosta stvari otvoreno na kompu (skoro svi heroji bez par ovih najnovijih) i sad igra od mene hoce da grindujem ponovo :/

Kad najavljuju Switch verziju? Interesuje me kako ce raditi tamo, i hoce li biti mobilnog porta...

Evo upravo :D @DieH@rd

Apex Legends is coming to the Nintendo Switch very soon. Today, EA announced that the portable version of its sci-fi battle royale will debut on Nintendo’s tablet on March 9th.

Chad Grenier, Apex’s game director, says the new version will include “cross-platform play, our latest seasonal content, and full feature parity with the other versions of the game.” Apex Legends originally launched in early 2019

Brate koji smor linkujem ja PC nalog sa Xbox-om udjem u igru i nista mi nije otkljucano, posle malo guglanja izgleda se progres ne prenosi wut ??? Koja je poenta onda jebenog vezivanja naloga... Imao sam dosta stvari otvoreno na kompu (skoro svi heroji bez par ovih najnovijih) i sad igra od mene hoce da grindujem ponovo :/

Pa zasto bi bilo otkljucano lol

Ni Fortnite ni jedna druga f2p igra ne podrzavaju to, pogotovo sto igra nije bila crossplay do pre par meseci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa koja je poenta da linkujem nalog :D

Obrisao sam igru svakako fuck that shit.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ne linkujes PC nalog vec EA nalog jbg

Linkujes epic nalog na fortniteu i tako dalje i tako blize i nikada ti se ne prenosi

Progression se uvek veze za platformu na koju igras.

Warzone je drugaciji, ali ti se prenosi iz igre koju jelte kupis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:
Sta Hvali, zezaju se ljudi, meni je drago da je igra opstala 2 godine i da jos uvek privlaci ljude.

fortnite je dobar momak ovde:)

ja sam linkovao epic accoutn sa psn accountom
sve je preneseno i za Save the World i za Battle Royale
dobio sam achivmente na psn nalogu pre nego sam startovao samu igru

radi isti account na pc & ps4 bez cimanja, sta odradis na pcu ceka te na ps4 i obrnuto
ne znam jel neko dodatno cimanje linkovati vise od 2 accounta...tj dal rade istovremeno recimo 4 linkovana acc ili mora neki da se deaktivira etc

koja oces regija ez, neki debilan (android, ps4, pc, xbox) xplatform (voice chat) party moze
pokrenes android emu na kompu sa misem i tasturom (usput povedes i party koj igra na kompovima u "platform prefered" matchmaking) i onda peres decu koja klikcu na mobilnom np moze

sve moze u fortniteu, sto mi totalno super cisto da debunkuju bullshit konkurencije:)

Last edited:
Igrah proshle nedelje s Wahadom, sve bilo kul. Sednem juche da igram s Jovcovom i njegovim bratom, update od 6 giga. OK, stavim da se skida to, zavrshi se.... stoji na 100% a pishe "time remaining, over a year". Sachekam josh neko vreme, ok, nishta se ne deshava. Uradim verify file integrity, nadje mi nekih 700 fajlova koji nisu okej. Chudno mi je, jer od kako sam igrao s Wahadom, Steam nisam pokretao. Stavim da se apdejtuju ti fajlovi, ok 24.5 gigabajta. Zavrshi se to, opet "time remaining, over a year", i od jednom, vrati se na nulu... pochne ponovo da skida tih 24.5 gigabajta.

Uninstall game, vidimo se sledetje godine, you piece of shit.

mislim da to nema veze sa igrom, već se nešto pojebalo između steam cache-a i pc-ja.
verovatno da si uradio uninstall-install, bi sve bilo ok.

mislim da to nema veze sa igrom, već se nešto pojebalo između steam cache-a i pc-ja.
verovatno da si uradio uninstall-install, bi sve bilo ok.
Da je igra do koje mi je stalo, odradio bih to. Poshto je neshto shto pokrenem jednom godishnje da ubijem par sati, sachekatju sledetju godinu da probam ponovo. :D

buuuu hejteru :P ja se nadam da ce veceras biti gejminga :D

Danas pocinje anniversary event mogli bi da opalimo veceras koju partiju bicu dostupan posle 22h :) Moje telo je spremno da uradi celih 14dmg-a po partiji :D :D

Last edited:
Back
Top Bottom