• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Anime koji trenutno gledate,planirate da gledate i preporuke za gledanje

Dobar je Boruto kada se izbaci dosta nepotrebnih epizoda (cak i one koje nisu oznacene kao filler). Kawaki i Isshiki arc-ovi kidaju.
Videcu nekom prilikom da napisem listu tamo u temi, samo da pregledam epizode.

A manga i dalje šuri sve u 16.

a.png
Jednom ruzan dizajn, majke mi.

Ovo mi bilo zanimljivo:

NSFW, anime nasilje:

Znam da sam kukao ranije jer je Hokuto No Ken poprilichno cenzurisan, barem ono shto sam gledao pre sto godina, ali evo imamo priliku da vidimo isechene delove iz filma.

Moram da te ispravim malo 😁 . Nije baš nova stvar ali su verovatno sad našli pomenute scene u dobrom kvalitetu.

Ove scene nisu izbačene/isečene u celosti, mada ima vrlo kratkih segmenata koji jesu, nego su većinom cenzurisane pomoću nekoliko tehnika prikrivanja sadržaja - zamućenje, prekrivanje jakim svetlosnim efektima, izmena boja u nijanse plave ili crvene, promena boje krvi u belu itd. Davno su još pronađene te scene u necenzurisanom obliku u italijanskom izdanju filma. Čitao sam o tome svojevremeno pa mi je ostalo u pamćenju. Evo izvora informacija gde sam originalno nabasao na ovo:

YT upload scena iz italijanske verzije filma (od pre 15 godina 😂 ):

Moram da te ispravim malo 😁 . Nije baš nova stvar ali su verovatno sad našli pomenute scene u dobrom kvalitetu.

Ove scene nisu izbačene/isečene u celosti, mada ima vrlo kratkih segmenata koji jesu, nego su većinom cenzurisane pomoću nekoliko tehnika prikrivanja sadržaja - zamućenje, prekrivanje jakim svetlosnim efektima, izmena boja u nijanse plave ili crvene, promena boje krvi u belu itd. Davno su još pronađene te scene u necenzurisanom obliku u italijanskom izdanju filma. Čitao sam o tome svojevremeno pa mi je ostalo u pamćenju. Evo izvora informacija gde sam originalno nabasao na ovo:

YT upload scena iz italijanske verzije filma (od pre 15 godina 😂 ):

Bas sam pricao sa @mozzribo na tu temu. Ispada da je on kao klinac gledao italijansku verziju, jer je i on gledao bez cenzure.
To sa promenom krvi u belu sam i ja gledao. Setjam se da sam na starom forumu plakao jer moram da gledam to.

Zna neko gde bih mogao da nađem Kaiju Ultimate Survivor ali japanski dub a eng titl?

Na nyaa sam našao sam japanski dub ali bez titla i eng dub...

EDIT: Iskopao ipak na nyaa.

Last edited:
Možda si tražio pogrešno 🙃 ? U pitanju je Kaiji ne Kaiju.

Uglavnom, ima i na BakaBT par varijanti, stariji fansub-ovi. Na Nyaa imaju od [Anime Chap] i [DB] BD ripovi, obe sezone, jap dub, eng sub.

Odgledah prvih 5 epizoda New Panty and Stockings. Reakcija mi je totalni "meh". Ne mogu da kažem da je loše ali mogu da kažem da je značajno lošije.

Samo da kažem da će ovde biti malo kvarenja "priče" koje i nema u stvari ali sve ću ograničiti na prvu epizodu.

Pre svega nema onih spektakularnih borbi između andjela i demonki koje su privukle veći deo publike od vulgarnosti i seksa. Sada nominalno sarađuju jer su i one proterane samo iz pakla. Takođe cela halabuka oko toga da je Stockings demon je jedna velika prazna šarena laža. Od druge do četvrte epizode seks i vulgarnosti su bile odvrnute na 12/10 ali makar u petoj su se, hvala bogu, vratili na nivo prve serije. Takođe sada su epizode podeljene na 3 podepizode i skoro svaka deluje kao veliki razvučen mim.

Iskreno za sada me serija nije ni jednom nasmejala i svega par puta mi je uopšte izvukla osmeh na lice. Za mene ima toliko zakuvavanja šala da bi na kraju fora bila šuplja ili razvučena preko cele epizode. Najveću nadu sada polažem na dva muška lika koji ne deluju obećavajuće ali makar za mene ovoj seriji je potrebno nešto da uzdrma formulu kojom se vode.

Eh, steta. Jako sam gotivio Panty and Stocking, super mi je bio kada sam gledao davno. Vulgarnost i seks mi ne smetaju, pa mozda overim zbog toga, ali ako kazes da je preterano, onda mi mozda i ne legne.

Iskreno za sada me serija nije ni jednom nasmejala i svega par puta mi je uopšte izvukla osmeh na lice.
To je bolno procitati, bas steta :(

Ja odgledao prvu sezonu Kaiji-a i baš sam oduševljen koliko je bazično a zabavno sve vreme.
Uzhivao sam u tom animeu, odlichan mi je bio. Drago mi je videti da neko gleda po prvi put. Nije nishta specijalno, ali ume biti napeto i zabavno. U pochetku mi se nije svidja artstyle, ali vremenom sam se navikao pa nije bilo problema.

Back
Top Bottom