Ne mora da znaći da neće sve zavisi kad su i planirali da je puste ali nije ni bitno kad god došao dobro došaoSada sam pročitala da možda i neće ipak biti Black Clover sledeće godine![]()

Ne mora da znaći da neće sve zavisi kad su i planirali da je puste ali nije ni bitno kad god došao dobro došaoSada sam pročitala da možda i neće ipak biti Black Clover sledeće godine![]()

Slažem se, ali da ne čekamo još 5 godinaNe mora da znaći da neće sve zavisi kad su i planirali da je puste ali nije ni bitno kad god došao dobro došao![]()

Svakako ćemo čekati 5 godina da izađe sve od druge sezone ako bude slučaj ko sa prvomSlažem se, ali da ne čekamo još 5 godina![]()

Jednom ruzan dizajn, majke mi.Dobar je Boruto kada se izbaci dosta nepotrebnih epizoda (cak i one koje nisu oznacene kao filler). Kawaki i Isshiki arc-ovi kidaju.
Videcu nekom prilikom da napisem listu tamo u temi, samo da pregledam epizode.
A manga i dalje šuri sve u 16.
![]()
. Nije baš nova stvar ali su verovatno sad našli pomenute scene u dobrom kvalitetu.
):Moram da te ispravim malo. Nije baš nova stvar ali su verovatno sad našli pomenute scene u dobrom kvalitetu.
Ove scene nisu izbačene/isečene u celosti, mada ima vrlo kratkih segmenata koji jesu, nego su većinom cenzurisane pomoću nekoliko tehnika prikrivanja sadržaja - zamućenje, prekrivanje jakim svetlosnim efektima, izmena boja u nijanse plave ili crvene, promena boje krvi u belu itd. Davno su još pronađene te scene u necenzurisanom obliku u italijanskom izdanju filma. Čitao sam o tome svojevremeno pa mi je ostalo u pamćenju. Evo izvora informacija gde sam originalno nabasao na ovo:
YT upload scena iz italijanske verzije filma (od pre 15 godina):
To je bolno procitati, bas stetaIskreno za sada me serija nije ni jednom nasmejala i svega par puta mi je uopšte izvukla osmeh na lice.

Solo Leveling. Super ideja, odlična serija. Baš uzbudljivo i zabavno.
Jedva čekam vikend pa da zaigram neki (J)RPG.
Uzhivao sam u tom animeu, odlichan mi je bio. Drago mi je videti da neko gleda po prvi put. Nije nishta specijalno, ali ume biti napeto i zabavno. U pochetku mi se nije svidja artstyle, ali vremenom sam se navikao pa nije bilo problema.Ja odgledao prvu sezonu Kaiji-a i baš sam oduševljen koliko je bazično a zabavno sve vreme.