Developer: Free Lives
Izdavač: Devolver Digital
Žanr: FPS nasilje
Datum izlaska: 2023
Izdavač: Devolver Digital
Žanr: FPS nasilje
Datum izlaska: 2023
Anger Foot
Ako ste igrali Hotline Miami i pomislili "ovo bi bilo bolje kada bi bilo iz prvog lica uz nekakav gabber", postoje šanse da vam se Anger Foot dopadne. Iako igra još uvek nije izašla, možete probati demo na Steamu. Anger Foot je igra u kojoj vodite lika koji konflikte rešava svojim stopalima. Neko vam je ukrao omiljene patike, a na vama je da ih vratite tako što ćete odvaljivati vrata nogama i poubijati sve što vam stane na put.Mene igra mehanički podseća na Hotline Miami. Morate doći do kraja nivoa bez da vas protivnik povredi (možete primiti 1-2 udarca), jer, u suprotnom, počinjete od početka nivoa. Pored nogu koristite oružje koje ispadne neprijateljima (u demou su pištolj, uzi i sačmara), a odrađivanjem raznih zadataka poput "pređi 4 nivoa koristeći samo noge" otključavate patike koje omogućuju različite pristupe prelaženju nivoa. U demou sam video patike koje pretvaraju šutnuta vrata u bombe, vraćaju jedan metak kada ubijete protivnika, daju bullet time nakon šutanja vrata, itd.
Artstyle je meni pun pogodak. Na skrinšotovima možete videti šta vas očekuje, ali sve to daleko bolje izgleda u pokretu, pogotovo kada dođe do eksplozija koje nasilno razbacaju razne predmete po sobi i poljuljaju lampe koje vise na gajtanima. Muzika je odlična, ali bih definitivno voleo da čujem više varijacija. Nadam se da će finalan proizvod doneti više muzičkih numera. No, muzika je nekakav gabber/hardcore techno/ruski donk koji deluje kao da se zakuvava kako igra postaje dinamičnija, a možda sam to samo utripovao. Igra je poprilično nasilna - krv prska na sve strane i farba prostorije, ali je odličan osećaj ubijati horde neprijatelja, pogotovo kada znate napamet nivo i stajlujete kroz njega poput naspidanog manijaka.
U demou možete odigrati 10 nivoa za nekih sat vremena, ali ja imam 6 sati provedeno u igri. Očigledno mi se dopada i jedva čekam da izađe, a onda ću moći reći više o igri. Za sada mi se čini da je u pitanju zabavna igra sa odličnim replay value i muzikom koja tera na blud i nasilje

Last edited: