• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Alone in the Dark Remake

Sviđa mi se, i to mnogo, kako su preneli estetiku "Roaring twenties"

Last edited:
Evo ti jos jedan lik, dosta ima hodanja i razgledanja kod mene

Sent from my iPhone using Tapatalk

Solidna je igra, fina mesavina starih RE i SH igara.
Moderni mod uglavnom pokazuje kuda bi trebalo ici, mada ima situacija gde to morate sami da provalite (ako ste zapamtili lokaciju ili vidite na mapi sobu koja nije potpuno istrazena).
Posto igra nije strasna i nema manipulacije inventarom i potrebe da se planira putanja, ovo bi bio odlican entry point za ljude koji bi hteli da probaju zanr, da nema zagonetki. Zagonetke nisu preterano teske, samo jedna mi je bila zeznuta (i to vise zbog toga sto nisam u formi).
Borba jeste janky, ali mi nije bila frustrirajuca, jer na default nivou tezine igra nije teska (poginuo sam samo nekoliko puta).
Trebalo mi je 8.5 sati za prelazak, ne znam da li cu preci igru i sa drugim likom (razlike su bas male).

Svakako je trenutna cena previsoka, osim ako bas ne volite ovaj zanr.
Siguran sam da ce igra biti fino prihvacena kada pojeftini ili se pojavi na nekom servisu.

@Bojan i eto neko bi pomislio da je igra teski trash ako bi verovao review-ovima, Gamespot bese dao 4... a po tvom opisu a i ono sto sam video,igra je sigurno jaka 7-ica ako ne i 7.5

Ma koji trash, igra je cista sedmica.
A user score je oduvek bitnije merilo od kojekakvih novinarčića, pogotovo kada je i uzorak veci...

W43g0xP.png

Ocene su subjektivne, mogu da zamislim da je nekome ova igra 4/10.

Back
Top Bottom