• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

All Elite Wrestling [AEW]

Malo sam zaostao sa gledanjem

samoa-joe_worlds-end_i.jpg

Nocas na AEW Revolution PPV-u ce biti odrzan poslednji mec u karijeri Sting-a. Sad u sredu je po poslednji put bio spusten sajlom sa krova hale, for good old times. U njegovu cast pomerili su vecerasnji mec u main event.

Nocas na AEW Revolution PPV-u ce biti odrzan poslednji mec u karijeri Sting-a. Sad u sredu je po poslednji put bio spusten sajlom sa krova hale, for good old times. U njegovu cast pomerili su vecerasnji mec u main event.

Definitivno je bolje iskorishtjen nego Ric Flair 🤣

Sting je dobio epski oprostaj, odlican entrance, izasao sa sinovima obucenim u njegove stare kostime. :D Tony Khan ga je bas maksimalno ispostovao, zavrsio mu karijeru kako maltene nijedan drugi stari wrestler nije dobio.
09___sting_and_darby_allin_vs_the_young_bucks___03_03_24_020.jpg

Mec protiv Bucks-a je bio lud. Darby je bas mogao poginuti, krvario je nenormalno posle ovog suicide poteza:

PPV ce ostati zapamcen i po epskom prvom mecu Will Ospraey-a koji je nedavno potpisao za AEW. Najbolji mec Takeshite u AEW definitivno. Mnogi nazivaju ovaj PPV jednim od najboljih u istoriji AEW-a...

Sto se heavyweight belta tice, Swerve je sad na ovonedeljnom Dynamite-u najzad postao FACE, definitivno ostaje u main event prici.

kasnim malo, ali moracu da ubrzam gledanje da vidim ovaj Hangman vs Swerve buildup do All Out-a :D

GWrcSTDXgAA5LOi

Ima li negde to da se ovako gleda?
Na shta mislish kad kazhesh to?
AEW je Murrican, dok ono shto ja gledam jeste japansko, ali nije bitan workrate i slichno. Nisam siguran da li si pitao za zhensko japansko kechanje ili mushko, ali ako za zhensko, overi Aja Kong, Manami Toyota, Tomoko Watanabe, Lioness Asuka, Bull Nakano...
Ako je mushko... Taka Michinoku, Kenta Kobashi, Keiji Muto, Minoru Tanaka...

Davno sam gledao, a vala ne mnogo, vishe volim zhene, ali skidao sam na xtremewrestlingtorrents, kapiram da ima i drugih mesta poshto su trenutno registracije zatvorene na tom sajtu.

Mislio sam i na muško i na žensko. Generalno ne gledam "pro wrestling" ali me zainteresovalo da vidim kako to izgleda pa reko da pitam šta je najbolje.

Mislio sam i na muško i na žensko. Generalno ne gledam "pro wrestling" ali me zainteresovalo da vidim kako to izgleda pa reko da pitam šta je najbolje.
Jasno, samo ne znam shta te vishe zanima. Da li si vishe zainteresovan za ogromne mishitjave likove ili su ti zabavniji oni manji koji prave dupli salto sa tretjeg konopca i hurricanrana im je ko dobar dan? Kapiram da su dokumentarci prichali i o Pancrase i slichno.

Kapiram da odgovor zavisi i od koga pitash zbog nostalgije :D Ja nisam gledao gotovo nishta pre osamdesetih, a i sa osamdesetim sam veoma slab. Poslednjih cca 6 godina gledam samo TJPW, najvishe jer je akcenat na komediji, slatkim curama/idolima. Povremeno pogledam AEW jer gotivim neke likove.

Shto se zhenskog kechanja u Japanu tiche, skoro je Rossy dobio otkaz u Stardom, pa je poachovao odatle i iz Actwres devojke. Pa eto, ako te zanima moderno zhensko japansko kechanje - tu su Stardom i Marigold.
Kad su mushkarci u pitanju, imash All Japan Pro, New Japan Pro, Pro Wrestling Noah, kao i DDT ako te vishe zanima homoerotska komedija.

No, dao sam ti nekoliko imena, pa mozhesh potrazhiti po netu mecheve, kapiram da ima i na YT. Kad sam vetj spominjao TJPW...

Ja ništa ovako nisam gledao još od klinačkih dana kasnih osamdesetih (Ultimate Warrior i ta postava) kada bi tu i tamo na nekom kanalu pustili neki meč i tada je novost istog kao i "hajp" efekat bio jedina bitna stavka. Sada me zanima da vidim šta i kako izvode. Naravno ako telo ne deluje da bi trebalo da može da izvede vratolomiju onda će valjda biti zanimljivije.

Zato i pitam za preporuke. Nemam nameru da gledam to kao zabavu samo da vidim šta sve rade jer su u dokumentarcima pokušali da prodaju kao da uspevaju da izvedu poprilično smrtonosne stvari bez značajnijih povreda.

Back
Top Bottom