Mislio sam i na muško i na žensko. Generalno ne gledam "pro wrestling" ali me zainteresovalo da vidim kako to izgleda pa reko da pitam šta je najbolje.
Jasno, samo ne znam shta te vishe zanima. Da li si vishe zainteresovan za ogromne mishitjave likove ili su ti zabavniji oni manji koji prave dupli salto sa tretjeg konopca i hurricanrana im je ko dobar dan? Kapiram da su dokumentarci prichali i o Pancrase i slichno.
Kapiram da odgovor zavisi i od koga pitash zbog nostalgije

Ja nisam gledao gotovo nishta pre osamdesetih, a i sa osamdesetim sam veoma slab. Poslednjih cca 6 godina gledam samo TJPW, najvishe jer je akcenat na komediji, slatkim curama/idolima. Povremeno pogledam AEW jer gotivim neke likove.
Shto se zhenskog kechanja u Japanu tiche, skoro je Rossy dobio otkaz u Stardom, pa je poachovao odatle i iz Actwres devojke. Pa eto, ako te zanima moderno zhensko japansko kechanje - tu su Stardom i Marigold.
Kad su mushkarci u pitanju, imash All Japan Pro, New Japan Pro, Pro Wrestling Noah, kao i DDT ako te vishe zanima homoerotska komedija.
No, dao sam ti nekoliko imena, pa mozhesh potrazhiti po netu mecheve, kapiram da ima i na YT. Kad sam vetj spominjao TJPW...