• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Alan Wake 2

Kombat mehanika i celokupna atmosfera su bili fantastični u prvom, pa se nadam da nam drugi deo donosi napredak na oba polja.

Definitivno će morati da se obrne ponovo, kao i American Nightmare, pre započijanja dvojke.

Ja evo od skora prvi put obrcem prvi Alan Wake (remastered).Izbegavao sam je jer iz nekog razloga COntrol mi nikako nije legao ni po prici nit po gameplayu ali prvo sam uzeo Quantum Break i to me odusevilo pa reko ajde sada i AW koji mi je isto super. Dobra creepy prica, bas me zanima kako ce da se zavrsi. Sada sam na 6oj epizodi.

Ehhh, Alan Wake sam se bash trudio da mi se dopadne. Zapochinjao igru mnogo puta, ali bih uvek odustao posle nekog vremena. Combat mi je bio najgori deo igre, ni malo nisam uzhivao, a bash sam hteo da mi se svidi igra.
No, bez obzira na to, chekam drugi deo i moratju da ga probam.

Meni se AW samo prvi deo i prvo prelazenje svidelo, bilo ok, dok kod ovog Remastera sam odustao odmah...
Dobra igra za jedno prelazenje, no meni nije opravdala ocekivanja, jer sam od tvoraca Max Payne-a ocekivao mnogo vise, doduse i drugaciju igru.
Quantum Break mi se vise svideo od AW.

Presho danas. Ok vredelo je odigrati al iako nije neka dugacka igra, 6 epizoda me vec malo smorila jer se sve ponavlja sa neprijateljima. Krenuo odma DLC al posle pola sata reko ok, dosta je bilo :))) Skonto sam igru al nemam zivaca sa takvim gameplay-em bas da guram jos 3-4 sata. Bas me zanima sta ce da rade sa dvojkom.

ako se dobro sećam, priče nije ni postojalo u american nightmare, ali je gameplay bio utegnutiji. svakako ću obe igre preći pre drugog dela opet

Krenuo odma DLC al posle pola sata reko ok, dosta je bilo :))) Skonto sam igru al nemam zivaca sa takvim gameplay-em bas da guram jos 3-4 sata. Bas me zanima sta ce da rade sa dvojkom.
Prvi DLC za Alan Wake 1 je over the top akcija, ali drugi je bitniji jer ima zanimljivu pricu.

Presho danas. Ok vredelo je odigrati al iako nije neka dugacka igra, 6 epizoda me vec malo smorila jer se sve ponavlja sa neprijateljima. Krenuo odma DLC al posle pola sata reko ok, dosta je bilo :))) Skonto sam igru al nemam zivaca sa takvim gameplay-em bas da guram jos 3-4 sata. Bas me zanima sta ce da rade sa dvojkom.
The Writer je odličan, igraj

The Writer zaokružuje priču, nije običan DLC.

Dobro je, da se ne ponovi opet los datum premijere. AW1 je izasao isti dan kada i RDR1.

Odlicno izgleda, a ovo nije ni pathtracing verzija. Vide se na pocetku obicne screenspace reflexije.

Last edited:
Back
Top Bottom