Šta? TapaTalk ne može da otvori ovakve linkove.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
https://store.steampowered.com/app/1646730/POLE/
a mozda da prestanes da koristis to tapatalk sranje, ne znam ko to koristi danas, bio je sranje i u njegovo vreme.Šta? TapaTalk ne može da otvori ovakve linkove.
a mozda da prestanes da koristis to tapatalk sranje, ne znam ko to koristi danas, bio je sranje i u njegovo vreme.
Takodje, ali kapiram da ima ljudi koji vole da su im svi forumi na jednom mestu.Ja samo koristim web app i radi savršeno.
Samo je jedan forumTakodje, ali kapiram da ima ljudi koji vole da su im svi forumi na jednom mestu.
Šta mi preporučuješ na telefonu?a mozda da prestanes da koristis to tapatalk sranje, ne znam ko to koristi danas, bio je sranje i u njegovo vreme.
ne znam za ostale stvari koje posecujes, ali SL jako pregledno izgleda na mobilnom browser-u.Šta mi preporučuješ na telefonu?
Ja sam na Chromu, nikakvih problema.Šta mi preporučuješ na telefonu?
Било који браузер, ја користим Brave.Šta mi preporučuješ na telefonu?
Ubisoft has confirmed that PlayStation players will not need PlayStation Plus to access the game, though Xbox Series X/S and Xbox One users will need an Xbox Live Gold subscription to participate in Far Cry 6's free weekend.
Deluje zanimljivoUnrailed je besplatan na Epic Games!
Deluje mi zanimljivo, upravo instaliram.
LOL, ne mogu ni pokrenuti igru.
Chitam na Steam, more ljudi ima identichan problem, pokushao sam par ponudjenih reshenja i uninstall je pao.
Nemam pametnija posla nego da se cimam vishe od developera![]()