• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

kul cena.

Tyranny za 1e na Humble Bundle, Pathfinder sa dva DLC-a za 12e (paket uključuje i Tyranny). Steam verzije naravno.

Kad se već priča o Steamu, jel može neko da mi kaže gde da nađem listu igara koje imam na nalogu preko web interfejsa (bez paljenja klijenta)? Mislio sam da je jednostavno, tipa idem na username pa kliknem na library ili tako nešto, međutim 10 minuta se vrtim i klikćem i ne mogu nigde da je nađem 😫

https://steamcommunity.com/id/<steam_id>/games/?tab=all

Kad se već priča o Steamu, jel može neko da mi kaže gde da nađem listu igara koje imam na nalogu preko web interfejsa (bez paljenja klijenta)? Mislio sam da je jednostavno, tipa idem na username pa kliknem na library ili tako nešto, međutim 10 minuta se vrtim i klikćem i ne mogu nigde da je nađem 😫
Provalio sam konačno u čemu je fazon, znači ne verujem kako su ovo debilno uradili. Da bi video svoje igre moraš prvo da podesiš Steam profil koji ja nisam imao podešen jer me ništa od ovih stvari koje su bile nabrojane dole na slici nije interesovalo (ne interesuju me chat grupe, statistike, lobiji, kalendar, vrbovanje prijatelja itd) i stoga sam računao da je to opciona stvar ali nigde nije spomenuto da bez toga ne možeš da vidiš listu svojih igara...

profil.jpg

Meni izbacuje gresku kad pokusam da dodam...

Edit

Uspeo, bilo je dve opcije da se bira, druga je radila...

Last edited:
Back
Top Bottom