I ja sam to hteo da napisem ali nikako da stignemKrenuo danas January Sale na PSN-u, traje do 07.01.2022.
Pošto ne mogu edit, quote-ovaću: Ispostavi se da je January Sale ipak do 19.01. ali ova tura igara je do 07.01. na akciji, pa će (verovatno) naknadno dodati drugu turu igara.Krenuo danas January Sale na PSN-u, traje do 07.01.2022.
Video ja neke jrpg saleove danas na psn usa.Pošto ne mogu edit, quote-ovaću: Ispostavi se da je January Sale ipak do 19.01. ali ova tura igara je do 07.01. na akciji, pa će (verovatno) naknadno dodati drugu turu igara.
ali nije mi neki popust.msm dobar je ali ako uzmes 2 3 igre prodje 100$ bar moja wishlistaVideo ja neke jrpg saleove danas na psn usa.
isto... razmisliću do petog, ali verovatno uzimam.Meni Mass Effect Legendary Edition za $30 deluje primamljivo.
Bilo bi dobro da je to cena disk verzije za xboxone...Meni Mass Effect Legendary Edition za $30 deluje primamljivo.
Za ostalo što merkam sam očekivao dublje popuste, ali većina je na istoj ceni kao i na prethodnim popustima.
nadao sam se nastavku ali izgleda nista od togaDobra igra, presao sam je.