• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Pa mogli su bolje reshiti to vala... jbg. ovako shalji svoj trojici :D tj. dvojici, onaj u sredini nije ja.

Epic Games i dalje teshko smetje. Da bar mozhemo staviti avatare, pa da se vide razlike. Plus, koji kurac dozvoljavaju identichne user names? Kenjam im na Fortnite.

Pa mogli su bolje reshiti to vala... jbg. ovako shalji svoj trojici :D tj. dvojici, onaj u sredini nije ja.

Epic Games i dalje teshko smetje. Da bar mozhemo staviti avatare, pa da se vide razlike. Plus, koji kurac dozvoljavaju identichne user names? Kenjam im na Fortnite.
ili da ti lepo posaljes nama, jovcov mi je user :D

Vidim da je Godfall besplatan na Epicu. Za tu igru ne postoji narodna verzija zar ne? I ako sam dobro upamtio ima FSR. Taman da probam na GTX 1080 Ti.

Dostupan je neuobicajeni narodnjak (zahteva da je instaliran Epic Launcher, tako neka fora) jos od prvog dana.

Plus ovo nije full verzija igre koliko sam razumeo/procitao negde.
Tako je, to je ovaj tzv. Challenger Edition što daju ovaj mesec uz PS+.

What comes with Godfall Challenger Edition?
Godfall Challenger Edition immediately unlocks a maximum level Valorplate, spoils you with skill points, and equips you with a spread of deadly weapons. Challenge all three end-game modes Lightbringer, Dreamstones, and the Ascended Tower of Trials.

+1 za call of Juarez, baš je bio zabavan kad sam ga igrao svojevremeno.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Ja nikako ne uspijevam na pokupim ovaj besplatni Shenmue. Trenutno sam na Arch Linuxu pa mozda to je problem. Mada prosle sedmice sam besplatne igre pokupio bez problema.

Ja nikako ne uspijevam na pokupim ovaj besplatni Shenmue. Trenutno sam na Arch Linuxu pa mozda to je problem. Mada prosle sedmice sam besplatne igre pokupio bez problema.
Meni na Win10 iskache Forbidden error :D

1639673061774.png

Sada sam uspeo da dodjem do ovoga :)
Ne mogu da verujem da je navala zbog Shenmue 3 😂

I meni je zezalo par puta isto tako, a u pozadini mi je ishao trailer za Shenmue, kad sam ugasio video, proradilo je i "narucio" sam.
Bas lepo od Epica sto nas ponovo casti ovoliko, kad su svaki dan nove igre, bice i bar jedan veliki hit, to je sigurno.

Back
Top Bottom