uradio je miki, pa mu je iskočilo tri osobe. srećom pa ja nisam...Samo copy/paste uradish![]()
uradio je miki, pa mu je iskočilo tri osobe. srećom pa ja nisam...Samo copy/paste uradish![]()
ili da ti lepo posaljes nama, jovcov mi je userPa mogli su bolje reshiti to vala... jbg. ovako shalji svoj trojicitj. dvojici, onaj u sredini nije ja.
Epic Games i dalje teshko smetje. Da bar mozhemo staviti avatare, pa da se vide razlike. Plus, koji kurac dozvoljavaju identichne user names? Kenjam im na Fortnite.
Tako je, to je ovaj tzv. Challenger Edition što daju ovaj mesec uz PS+.Plus ovo nije full verzija igre koliko sam razumeo/procitao negde.
What comes with Godfall Challenger Edition?
Godfall Challenger Edition immediately unlocks a maximum level Valorplate, spoils you with skill points, and equips you with a spread of deadly weapons. Challenge all three end-game modes Lightbringer, Dreamstones, and the Ascended Tower of Trials.
To je i cena koja joj odgovara >:3![]()
Shenmue III - Standard Edition | Download and Buy Today - Epic Games Store
Download and play Shenmue III - Standard Edition at the Epic Games Store. Check for platform availability and price!www.epicgames.com
Shenmue 3 je besplatan danas na Epic Games. Sutra nova igra, i tako do 25. decembra, ako se ne varam...
Meni na Win10 iskache Forbidden errorJa nikako ne uspijevam na pokupim ovaj besplatni Shenmue. Trenutno sam na Arch Linuxu pa mozda to je problem. Mada prosle sedmice sam besplatne igre pokupio bez problema.