• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Deck je jedino gde bih mogao da igram tako nešto, možda.
Vrlo kvalitetna igra, ali ne leži mi uopšte, iako sam dva puta pokušavao...

Jel se kupovinom Quake 2 najobicnije verzije one od 100 i kusur dinara kroz updejt dobija Enhanced verzija? Ko budala trazim posebno da kupim Enhanced 🫢🫣

Ko je ranije imao kupljen Quake II na Steam-u, dobio je besplatno upgrade na Enhanced. Enhanced je sada i jedina verzija koja može da se uzme na Steam-u, ta od 4 evra. S njom dobijaš i mogućnost igranja originalne verzije, bez unapređenja koje dolaze u Enhanced.

E sad ne znam kako stvari stoje ako iskopaš neki (pra)stari Quake II ključ pa ga aktiviraš. Najverovatnije ćeš da dobiješ Enhanced takođe.

Ko je ranije imao kupljen Quake II na Steam-u, dobio je besplatno upgrade na Enhanced. Enhanced je sada i jedina verzija koja može da se uzme na Steam-u, ta od 4 evra. S njom dobijaš i mogućnost igranja originalne verzije, bez unapređenja koje dolaze u Enhanced.

E sad ne znam kako stvari stoje ako iskopaš neki (pra)stari Quake II ključ pa ga aktiviraš. Najverovatnije ćeš da dobiješ Enhanced takođe.

Ja ne znam dal sam lud, kucam u pretragu u Steamu i nudi mi samo obican Quake 2 za 3.99 dolara. U opisu tog obicnog Quake 2 pise sitno "Get the Original & Enhanced Versions"..

Ja ne znam dal sam lud, kucam u pretragu u Steamu i nudi mi samo obican Quake 2 za 3.99 dolara. U opisu tog obicnog Quake 2 pise sitno "Get the Original & Enhanced Versions"..
To sitnim slovima je navedeno kao jedna od stvari sa spiska koje se dobijaju a onda ispod toga imaš ponaosob detalje o svakoj stavci sa spiska.

Za stavku "Get the Original and Enhanced Versions" ti je pojašnjenje baš iznad sistemskih zahteva:

Play whichever version of Quake II you prefer. Ownership of Quake II gives you access to Quake II (Original), the fully-moddable, untouched version of the game that has been available for years, and Quake II (Enhanced), the recently released version of the game with improved visuals, all-new campaign content, enhanced multiplayer support, crossplay, controller support, and more.

Eh... sada mogu da kažem da se i ovaj steam sale polako privodi kraju. Pre nekih mesec dana sam probio čarobnu brojku od 10.000 igara na nalogu i ne znam da li da budem srećan ili da padnem u minus fazu. Ogroman backlog je nešto što postaje sve veće...

...i veće...

...i veće... :eek:

Ali dobro, i ovog puta sam uzeo ponešto, nešto što sam odmeravao duže vremena... a bilo je i par insta buy stvari.

Ovog puta je to izgledalo otprilike ovako:

METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol.1
Orwell's Animal Farm
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
Glass Masquerade 3: Honeylines
Judgment
Lost Judgment
The Gallery
Ten Dates
The Isle Tide Hotel
Mia and the Dragon Princess
Braid, Anniversary Edition
Terminator: Resistance Annihilation Line
Resident Evil Village - Winters’ Expansion
Forza Motorsport
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Prošli sale sam uzeo dosta toga, ali sam dosta toga i odigrao. Mislim da će tako biti i ovog puta :)

Počeo sam sa Metal Gear igrama, još od onog prvog, baš prvog dela... hoću da tu franšizu iskusim od samog početka :)

I toliko od mene za sada... ✨

Auf, prodje sale, a ne uzeh nishta. Sirotinjo, i Bogu si teshka.

Back
Top Bottom