• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Meni je prvo pisalo da je Directors cut free, kad sam kliknuo na njega piše unavailable, sad piše da je Directors cut sa 40% popusta a da je osnovna verzija free. Uzeo sam osnovnu verziju.

Meni je prvo pisalo da je Directors cut free, kad sam kliknuo na njega piše unavailable, sad piše da je Directors cut sa 40% popusta a da je osnovna verzija free. Uzeo sam osnovnu verziju.
Koliko sam shvatio preživećeš bez tog dodatnog sadrž, ništa presudno

Ja sam uzeo Directors cut, logovao se sada da uhvatim screen i kurchim se, kad ono nema igre u library :D
Morao sam da uzmem osnovnu verziju.

Jel realno da kada uđem na Epic store sa telefona ne mogu da vidim My Library opciju? Uopšte ne znam da li jeste ili nije redeem-ovana igra jer i dalje mogu da odem na Get opciju kod igre...

Jel to samo mene tako kenja, ili... ali malo malo pa se zalomi da neka igra na Epicu nešto ne radi baš najbolje. Saints Row4 neće da se pokrene (prešao ga na piratu), Wolfenstein New Order neće da radi auto-save, imao sam sigurno još po koji problem.

Ja sam uzeo Directors cut, logovao se sada da uhvatim screen i kurchim se, kad ono nema igre u library :D

Bolje sto si uzeo osnovnu verziju, do danas sam mislio da je skroz zamenjena sa DC i da ne moze da se kupi. Kada je bio Black Friday gledao sam na par mesta i video sam samo DC verziju. Samo sam danas na Epicu video obe verzije igre.

Nadao sam se da ce se osnovna verzija deliti dz, posto DC vec imam na Steamu.

Bolje sto si uzeo osnovnu verziju, do danas sam mislio da je skroz zamenjena sa DC i da ne moze da se kupi. Kada je bio Black Friday gledao sam na par mesta i video sam samo DC verziju. Samo sam danas na Epicu video obe verzije igre.

Nadao sam se da ce se osnovna verzija deliti dz, posto DC vec imam na Steamu.
Ja imam osnovnu na Steam, pa sam se taman obradovao i nadao da mogu nekako iskoristiti sejv. Kad ono...

Ja sam ubeđen da sam juče uzeo DC, al ne mogu ni mejl da pronađem gde piše da sam uzeo bilo koju verziju juče. Morao sam danas da uzmem običnu.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom