Imamov impresivan protiv Buckley-a, borba veceri opusteno, veoma je zajebana pojava Imavov i drago mi je sto je ucutkao iritantnu USA publiku.
Witaker isprebijao Vetorija, znalo se i pre borbe da je Witaker suvise brz za Vetorija i da Vetori bukvalno nema sta da trazi u ovoj borbi i tako i bi, Vetori je samo stajao i primao udarce, nije mogao ni da pridje Witakeru, kamoli da ga udari...
Gane - Tuivasa - haha, joj boze umro sam od smejanja kad je Tuivasa isfolirao chicken dance, samo kako bi se Gane priblizio da ga ovaj tresne svom snagom

zao mi je Tuivase, jer sa ovolikom razlikom u reach-u, on je bukvalno hendikepiran u ovakvoj borbi, Gane samo stajao na razdaljini i udarao jab-ove svojim dugim rukama, udarao i nogama, sasvim dovoljno za pobedu... pokusavao je Tuivasa da ga navuce na blisku borbu, ali jbg, retko je uspevao u tome...
Treba i reci da je Tuivasa kad se vidi dokle je dogurao u UFC-u, da je apsolutno dao maximum i stigao do svog zenita, takodje i uz dosta srece, ima srce, duhovit je, simpatican i to je to.