• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🏀Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

On trenutno ima takav status da mu max ugovor nikako ne moze promaci.Sve da ne odigra ni jednu utakmicu od danas do sledeceg leta opet dobija max.MVP je lige ove sezone i ima superstar status tamo.Kevin Durant je propustio 1.5 godinu iz dve jako ozbiljne povrede u kratkom periodu i opet dobio max ugovor lagano i sada je opet ubedljivo najbolji igrac lige.
Plus sto na OI imas 4-5 ozbiljnih utakmica samo,Filipine,Kamerun i Severnu Koreju je mogao da preskoci svakako.

Trebao je mesec dana da odmori i da odigra tih par tekmi na OI, mislim da je prenaglo objavio, ali možda mu Kokoškov promeni mišljenje.
Smešni su mi ljudi koji su ga pratili rano ujutru, jer misle da njima Jokara nešto duguje :D

Ludilo od utakmice, kad je bilo 26 razlike u korist File, odustao sam od gledanja, međutim pustim minut pred kraj, vidim ovi okrenuli, neverovatno!
Što se tiče Bogija, bice pitanje dal ce i on moci na OI, ako ostanemo i bez njega u prilicnom smo sosu, jer nemamo neke kosgetere i kvalitetne igrace na toj poziciji, dok kvalitetnih centara imamo, tu je Milutinov, pa i Petrusev. Hmmm mada ne znam dal se Milutinov oporavio od povrede, nije igrao veci deo sezone, sto je isto problem.

Last edited:
U pravu si za Bogdana, narocito ako prođu u finale konferencije, a na dobrom su putu. Sto se tice Milutinova, trebalo bi da je izasao iz povrede, i sa njim ce strucni stab morati da prode bazicne pripreme jer je dugo bez treninga. On je NBA kalibar i jos mi nije jasno zasto je jos uvek u Evropi. Sa Bobijem ce biti dobar combo na poziciji 5, naocito kada se uzme u obzir da se obojica nisu oznojili ove sezone. U svakom slucaju goreće ovaj topik ovog leta tokom OI.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Nadao sam se da ce Filadelfija da dobije, jer bi Bogi bio 100% siguran za OI.
Samo da se ne sjebe nesto, koleno mu je valjda okej.

Ništa od Bogija za kvalifikacije za OI, jer se Atlanta plasirala u finale istočne konferencije NBA, ali zato ništa i Italijanima od Galinarija, jer igraju u istom klubu. Mi imamo kakve takve zamene za Bogija, ali Italijani za Galinarija, nemaju, tako da smo mi bolje prošli.
Nadam se da ce se Bogi oporaviti i da nece pogorsati povredu protiv izuzetno fizickog Milvojkija.

Kako je krenulo.....morace da se pozove mocni Marko Pejdzic da se popuni tim.

Uprkos krađi koja se ne viđa ni na amaterskom nivou naše kosarkašice su se potpuno zasluzeno plasirale u polufinale EP. Onaj faul pri rezulatatu 61-60 za naše na 1.5 sekundi do kraja, gde spanska kosarkasica trci- dakle ni blizu pozicije za sut i ladno dobija 2 bacanja je nesto sto nikad nisam video. Koja sramota. Ali izbacili smo ih, kraj za domacina.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Back
Top Bottom