• Dragi ÄŤlanovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da proÄŤitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridrĹľavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🏀Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Dupli triple dabl je bio i ranije - Wilt Cemberlejn je to uradio (20 20 20).

Ovo šta je Jokić uradio je jedna kategorija iznad (ali ne znam kako se zove zvanično i da li ima ime).

Sledeći rekord koji cilja jokić je triple triple double :ROFLMAO:

Najbolji je Jokićev komentar na hajp pitanje novinara o 30-20-20

"We didn't play well against Sacramento, i think, we found a way to win, it was a high scoring game, aaaaaa, i think, errrr, we didn't, aaaaa, both teams were shooting the ball really well, it was that kind of night."

Apsolutno ni traga od egoa ili priznanja istorijskog rezultata :D

Da, samo sto ne mogu nikako da ga slusam na engleskom, dosta se muci da se articulate

čak i "artikuliše" se koristi već dugo u srpskom jeziku

Vi stvarno mislite da ja ne bih napisao izrazio da sam to zeleo?
Namerno sam zeleo tako na engleski, cesto kombinujem ta dva jezika, iako znam da to dosta ljudi trigeruje...

Grupa A (Riga): Portugal (6. šešir), Estonija (5. šešir), Letonija (2. šešir), Turska (4. šešir), Srbija (1. šešir), Češka (3. šešir)

Grupa B (Tampere): Nemačka (1. šešir), Finska (4. šešir), Velika Britanija (5. šešir), Litvanija (2. šešir), Švedska (6. šešir), Crna Gora (3. šešir)

Grupa C (Limasol): Kipar (6. šešir), Italija (3. šešir), Gruzija (4. šešir), Španija (1. šešir), Grčka (2. šešir), Bosna i Hercegovina (5. šešir)

Grupa D (Katovice): Island (6. šešir), Francuska (1. šešir), Slovenija (2. šešir), Poljska (3. šešir), Belgija (5. šešir), Izrael (4. šešir)

Bolje nismo mogli da prodjemo

Melon inace, trener Denvera, dobio otkaz.

Vreme ce reci, i nadam se da gresim, ali mislim da je ovo greska Denvera.
Melon je neko ko je napravio ovaj tim, napravio Jokica, otkrio ga, dao mu slobodu, iskoristio ga, dosli su do titule, prve u istoriji.
Nije bio problem do trenera, vec do uprave, koja je dala max ugovore igracima koji to ne zasluzuju MPJ i Marej, i koja nije nasla adekvatne igrace da upari sa Jokicem.

Treba sad videti kojeg ce uzeti trenera, licno mislim da ce rezervni trener voditi tim do kraja sezone...
Pitanje je i kakva ce biti Jokiceva igra i statistika i sloboda, sa novim trenerom... ako mu radikalno bude menjao igru i pogorsa statistiku, nece to biti to.

Last edited:
Treba da uvezu Željka Obradovića. Budimo realni, Jokić je jedina zvezda koja bi ga trpela a samo bi on mogao da ih izvuče iz ovog masla :D

Haha, Westbrook ludak, umirem od smeha kad ga gledam :D
Jedan napad da ga hvalis, drugi vec da ga davis, i tako naizmenicno, lud ko struja :D

Porter koji ne ume da vodi loptu, ako vec ne umes, dodaj odmah, nemoj da vodis.
Marej koji kao i uvek previse davi loptu i ubija dinamiku utakmice, i hladi saigrace.
Jokic mora mnogo agresivnije, ne moze samo sut za tri, mora da bude faktor u reketu, mora sut za dva poena.
Lenarda nema ko da cuva.
Sad sve zavisi kako Klipersi igraju na svom terenu, za Denver ove sezone vazi da igraju bolje u gostima, nego na svom terenu, pa da vidimo sta ce biti.

Joj boze kakva utakmica, za srchku...
Ja ne verujem sta je ovaj Denver uradio, i tu mislim i na igrace i na trenera...
Znaci ulaze u zadnju cetvrtinu sa prednoscu +20, i prvo greska trenera da ne odmori Jokica kad ga uvek odmara na pocetku zadnje cetvrtine, vec ga ostavio da igra, i Jokic nije postojao u prvoj polovini zadnje cetvrtine, sto ih je zamalo i kostalo utakmice, Jokic jednostavno mora da odmori svoje vreme, pogotovo na +20...
Druga velika greska, svi igraci Denvera, kako su poceli zadnju cetvrtinu, tako su vec tada krenuli da stede vreme, sto je bilo apsolutno van pameti da se vec tad koncetrisu na to, maximalno usporili svoj napad i to im je totalno ubilo svu dinamiku u napadu, totalno su se zamrzli u vremenu, nisu mogli ni vola da ubodu, raspad sistema, izgubili 20 razlike... eeeej, ne samo da su izgubili 20 razlike, vec su Klipersi i poveli... na kraju Jokic se probudio, i Denver pobedio nekim cudom, kosem u bukvalno zadnjoj milisekundi utakmice...
Dobro da se zamisle posle ovoga sta su uradili.

MPJ je inače povređen, igra sa jednom rukom, ali nije ništa bolji ni kad je zdrav.
Ukrao je ovo Denver neverovatno, u zadnjim sekundama, baš slatko.

ahahah, new york 2:0 protiv odvratnog bostona,
indijana 2:0 protiv klivlenda, favoriti u problemima :D

Pisem ovo posle prve cetvrtine, mislim da je greska Denver sto su unapred otpisali ovu utakmicu.
Shvatam da su premoreni i da su vec obezbedili tu jednu pobedu u gostima, koja im garantuje prednost domaceg terena, ali ko im garantuje da ce pobediti sve utakmice na svom terenu?
Zbog toga mislim da je greska sto ce pustiti ovu utakmicu, ako nisu bili premoreni u prvoj, ne verujem da su sad umorniji nego sto su bili u prvoj, a indijana i new york lepo odmah dve pobede u gostima, to je pobednicki mentalitet, ovo je plejof, ne mogu tako da se pustaju utakmice, ako imas ozbiljne namere, kao sto su stedeli vreme u predzadnjoj utakmici protiv klipersa, pa im se zamalo obilo o glavu.

Last edited:
Back
Top Bottom